+316 10 62 42 42 [email protected]

Mijn eerste kennismaking met Enforce was bij business netwerk De Watertoren van BNI.
Jochen wilde aansluiten bij dezelfde groep als dat ik lid ben. En Eric zou Eric niet zijn, als hij niet eerst de groep zou checken of het van toegevoegde waarde zou zijn voor Jochen en voor Enforce. Daar heb ik dus Eric leren kennen en hij gaf me gelijk een aanbeveling voor fotografie voor Enforce. We hebben een afspraak gemaakt om dit even goed door te spreken en elkaar beter te leren kennen. Eric vroeg mij eerst om mijn verhaal te vertellen. Daarna wilde ik natuurlijk meer weten over Eric, en wat Enforce precies is en waar het voor staat.
En iedereen die Eric kent, weet dat hij daar goed over kan vertellen. En al gaande zijn verhaal begon bij mij het besef te komen dat dit precies was wat ik nodig had.

De stok achter de deur die ik zo nodig had, omdat hij sporten bij mij na een paar manden weer op een laag pitje was komen te staan. Dus tijdens ons gesprek wist ik eigenlijk al dat ik aan de slag wilde met Enforce, maar mocht er precies 24 uur over nadenken. En of ik hem dan precies 24 uur later wilde bellen. Al met al liep ik eigenlijk al met een traject de deur uit, maar wist zelf nog niet of ik de fotografie opdracht wel zou krijgen…..

De volgende dag heb ik Eric gebeld (precies 24 uur later en geen minuut eerder) en aangegeven in zee te gaan met Enforce. Want wat voor mij heel krachtig is, is dat Enforce niet alleen Personal Training is met oefeningen, maar vooral de coaching daarbij. Daar pakte hij me mee. Enforce gaat veel verder dan sporten alleen.

Maar goed: ja zeggen is één ding, maar het doen een tweede. Mijn eerste les heb ik van Remco gehad (ik train 2x in de week bij Remco en 1x in de week bij Eric) en daar zag ik toch wel lichtelijk tegenop. Na de warming up, kon ik gelijk gaan opdrukken. Iets wat ik nog nooit normaal heb gekund. Gelukkig mocht ik het vanaf m’n knieën doen, maar ook dan lukte het eigenlijk bijna niet.

Nu een half jaar verder, met drie keer trainen in de week, ben ik fitter en sterker. En kan ik push ups doen vanaf m’n tenen. Ik sta sterker in het leven en heb veel meer energie voor mijn bedrijf en mijn kinderen. Daarbij sta ik anders, ik praat anders en ik kijk anders uit mijn ogen. Tenminste dat zeggen de mensen om me heen natuurlijk, zij zien duidelijk een verschil met een half jaar geleden en dat is niet alleen omdat ik flink ben afgevallen.  Ook sta ik veel krachtiger te praten voor de groep bij BNI. Daar waar het allemaal mee begon. De zin in sporten is weer terug en kan zelfs eigenlijk niet meer zonder. Doelen zijn gesteld en in september dit jaar ga ik de Ten Miles lopen in Tilburg.

En omdat ik de kracht van het coachen van Enforce zo sterk vindt, ben ik per 1 dec een business coaching traject van een half jaar aangegaan met Eric. Elke week een uur coaching. Elke week weer met je neus op de feiten gedrukt worden, blinde vlekken die zichtbaar worden en stappen worden bedacht en gezet. Op naar een verdrievoudiging van de omzet in 2018 terwijl ik ook lekker drie keer in de week blijf sporten natuurlijk.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten