+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Kevin van Leent, begon afgelopen september aan De Afvalrace en is inmiddels al meer dan 20 kilo kwijt en nu al een compleet ander mens.
Lees hier het verhaal van Kevin.

“Tijd voor actie en actie is resultaat!”

Dat bewees mijn schoonzusje vorig jaar wel. Door haar leven drastisch te veranderen en daarbij te sporten en gezond te eten heeft zij een half mens achter zich gelaten en staat gelukkiger dan ooit in haar leven. Wat ben ik daar trots op, misschien wel net zo trots als op mezelf eigenlijk.

Want het ene succesverhaal levert het volgende op. Ook ik schreef me vorig jaar september in voor De Afvalrace. Nu is het mijn beurt.
Tijd om samen met mijn lieve vrouw Bianca (die inmiddels ook de sportsmaak te pakken heeft) en mijn lieve dochter Fleur dingen kunnen doen die we nooit eerder konden. Samen spelen, rennen, dagjes uit en dan tijdens zo’n dagje uit ook nog eens echt in een attractie kunnen. Zonder het risico dat de beugel niet dichtgaat en ik meteen weer uit kan stappen.

Trots ben ik ook op mijn gezin en de flexibiliteit die mijn nieuwe leven vraagt.
Ik ben bloed fanatiek en ga het liefst elke dag sporten. No pain no gain, dan ga ik ook echt volle bak, 100%. Minder geef ik niet, dat is geen training. Maar dat vraagt natuurlijk wel wat van mijn vrouw en dochter. Bianca die ook ontzettend graag haar eigen dingetjes wil blijven doen en inmiddels valt daar ook sporten onder. En een lieve kleine meid van 4 die papa en mama nodig heeft. Gelukkig hebben we zo nu en dan lieve ouders en een toffe oppas die kunnen bijspringen maar we moeten wel echt plannen en overleggen om tot goede afspraken te komen om onze doelen te behalen.

Ook qua voeding is dit niet altijd even makkelijk. Los van dat Reptielenbrein van me wat telkens terug wil naar het makkelijke en oude vertrouwde, staan we soms gewoon 3 verschillende maaltijden klaar te maken op een avond. Groen voor papa, iets lekkers voor mama en iets voedzaams voor de kleine meid die nog moet groeien.

Maar het mooiste is en blijft! Wij doen dit met elkaar en worden er al gezin alleen maar sterker van!

Fleur zei laatst zelfs: “Papa, jij mag die niet, is lekkers”. En als je dan vraagt waarom papa dat niet mag. Dan is dat niet goed voor zijn dikke buik. Heerlijk toch?

Geweldig die steun van het thuisfront. Familie vrienden en kennissen steunen me en slepen me er doorheen. En dan nog de mooie reacties van mensen die me lang niet hebben gezien. Die vinden het knap van mij, van ons en geloof me, dat motiveert!

We gaan voorlopig nog wel even door.
Met het sporten en het gezonde leven en het daarbij kiezen voor mezelf en mijn geweldige gezin.
Makkelijk, dat zeg ik niet! Het is vooral moeilijk en zwaar al dat sporten sporten sporten!
Maar het maakt me blij. Het sporten is dan wel zwaar maar ik steeds minder. En daar doen we het uiteindelijk voor.
Kevin van Leent, begon afgelopen september aan De Afvalrace en is inmiddels al meer dan 20 kilo kwijt en nu al een compleet ander mens.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten