+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Onstopbaar en 100% dealend met haar onzekerheid ging ze ervoor. Om uiteindelijk zelfverzekerd fit en happy in het leven te staan. Ze maakte enorme stappen de afgelopen 8 maanden en met een heel knap resultaat. Nooit klagen en altijd het werk doen wat moest gebeuren. We zijn enorm trots op deze dame.

Het verhaal van Mandy

“Begin dit jaar was ik het zat met mijn lichaam, mijn conditie en mijn onzekerheid. Na goede verhalen van Dagmar en Natasja heb ik contact opgenomen met Eric de Jong. Na een intake gesprek kon ik in maart beginnen met sporten. Week in week uit 3 keer een training met in combinatie het veranderen van mijn voedingspatroon en leefstijl, ging ik de strijd aan tegen mijn gewicht.

Nu ongeveer 8 maanden later, 20 kilo lichter en een betere conditie ben ik trots op mezelf dat ik dit resultaat bereikt heb. Tijdens de wekelijkse gesprekken werkte we aan mijn leefstijl en onzekerheid. Zo ging bij mij de knop om en kies ik nu voor mezelf. Mijn doel is om 10 km te kunnen hardlopen, hier ben ik nu samen met Enforce voor aan het trainen. Ik wil de trainers bedanken voor deze sportieve tijd. Jullie zullen me nog wel blijven zien want ik ga door met sporten”

Mandy Pheninckx

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten