+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

In november werd ik getagd in het facebookbericht voor het Enforce Fit introductieprogramma van 30 dagen. Tijdens het intakegesprek werd door Remco mijn gedrag gespiegeld. Ik wist dat ik weer graag wilde sporten, maar het eeuwenoude excuus stak bij mij steeds de kop op: ik heb geen tijd. Toen werd me duidelijk dat ik het nu gewoon eens echt moest gaan doen. Niet zozeer om veel kilo’s te verliezen, maar meer om weer fit te worden en om weer meer zelfvertrouwen te krijgen. Dat is gelukt.

Na 30 dagen voel ik me nu fitter, ik ben mezelf meer bewust van mijn eetpatroon en ik maak keuzes. Keuzes die ik voorheen niet maakte en waar ik moeite mee had. Dat betekent voor mij dat ik op vaste tijden ga sporten en weer met plezier. Voorheen zat hier namelijk geen enkele lijn in. In het weekend sport ik zelf aan de hand van een gepersonaliseerd schema. Als je me zou vragen wat de grootste verandering is dan zou ik willen zeggen dat ik actiever ben geworden. Na de eerste maand ben ik bij Remco blijven sporten in een vervolg programma. Remco daagt me uit en ik leer veel over sport en voeding.

Ik weet dat ik er weer klaar voor ben om zelf te gaan sporten en daarom ga ik in april zelf verder. Mijn competitieve vlammetje is weer aangewakkerd. Ik ga verder in april en heb nu de tools om dit zelf door te zetten voor blijvend resultaat. Ik wist dat ik het kon, maar voor mij was Enforce het duwtje in mijn rug dat ik echt nodig had.

Nicky van Gulik

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten