+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Een bijzondere dame die altijd klaar staat voor anderen, maar tot begin van dit jaar plaatste ze zichzelf vaak op de 2e uhm laatste plaats. Iemand die 100% waardevol is voor anderen en nu inmiddels ook voor zichzelf. Hier verteld ze haar verhaal en welk stappen ze tot nu toe al heeft gezet. Owja en ze begrijpt bijzonder goed dat stilstaan geen optie is, dus lees ook over haar nieuwe doelen.

Het verhaal van patricia

“Begin dit jaar de stoute schoenen aan getrokken en een bericht gestuurd aan Eric met de opmerking, ik denk dat wij eens even met elkaar in gesprek moeten. Eric reageerde vrijwel meteen en het gesprek werd gepland. Tijdens het gesprek kwamen er dingen aan de orde waar ik nog nooit eigenlijk over nagedacht had. Het gesprek met mezelf die ik de dagen daarna voerde en het gevoel dat ik er bij had trok mijn over de streep om de eerste 90 dagen te gaan volgen. Samen met Enforce trainer Michael maakte we een plan van aanpak.

En wat deed mijn lijf zeer zeg, de eerste paar weken. Ik kan me nog herinneren dat ik een rondje veld moest lopen, pffff aan het zuurstof daarna en dat was de warming up. Of voor het eerst een Burpee moest maken. Wat een hel was dat en het moest ook nog eens 5x.

Maar na een paar weken ging het steeds makkelijker en konden we de oefeningen opvoeren naar meer herhalingen en met zwaardere gewichten. Ook het voedingspatroon werd besproken en ik werd steeds creatiever met eten. Het eerste doel dat ik mezelf stelde was om de Tough Ten Miles te lopen. Dus inschrijving gedaan voor de 2,5 Miles. Tijdens deze mud run besloten om de 5 Miles route te volgen en daar heb ik nooit spijt van gehad. Wel ben ik er achter gekomen dat ik als ik meerdere Mud Runs wilde doen toch ook moest gaan hard lopen. Ben gaan deelnemen aan een Enforce loopgroep en ook daar haal ik veel resultaten uit. Zo heb ik met de Bredase Singelloop 5 kilometer gelopen en was hartstikke trots op mezelf. Helaas ben ik even uitgeschakeld met lopen door een blessure maar ga het lopen zeker weer oppakken.

Maar wat het allerfijnste is, dat ik trots ben op mezelf. En op mijn gezin, die voor de 100% achter mij staan. Ik moet hard werken voor de resultaten maar daardoor sta ik veel positiever en zekerder in het leven. Een jaar geleden zou ik nooit hebben gedacht dat ik alles wat ik gedaan heb zou gaan doen en daar heb ik zelf naar toe gewerkt. En natuurlijk de complimenten die je krijgt van andere mensen doen je goed.

Ik ben nog niet bij mijn uiteindelijke doel maar ben goed onderweg. De volgende uitdagingen staan al op de kalender Amstel Gold Race 125 Km, de Strong Viking met Enforce Trainer Michael, de Kaaienloop en natuurlijk de Tough Ten Miles. En mijn doel die haal ik, want ik ben vastberaden en sterk!”

Groetjes Patricia

 

 

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten