+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Het najaar is hét seizoen om te genieten van kastanjes. Vanaf oktober vallen de stekelige bolsters met de glanzende kastanjes erin op de grond en kan het rapen ervan beginnen.

Met de oneetbare paardenkastanje maak je de mooiste herfstdecoraties en van de heerlijke zoete tamme kastanje de lekkerste herfstgerechten.

Wij maken er kastanjepuree van!

Ingrediënten:
– 500 gram tamme kastanjes.
– 1 scheut olijfolie

Bereiding:
– Verwarm de oven op 180 graden
– Kerf met een scherp mesje kruislings de platte kant van de kastanjes
– Ongeveer 45 minuten op een bakplaat in het midden van de oven bakken tot de schil op krult
– Schil eraf halen en de kastanjes vast in de blender doen. Beetje peper en zout naar smaak.
– Eet deze met jouw favoriete herfstgroente heerlijk met bijv. Chinese- of spitskool en een stukje vlees.

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten