+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Ingrediënten:

– 75 gram rucola
– 1 grapefruit (of bloedsinaasappel)
– 1 avocado
– 30 gram pistachenoten
– 1 bol buffelmozzarella
– 1 el extra vergine olijfolie
– 1 el balsamicocreme

Bereiding:

Bak de pistachenoten in de koekenpan of in een voorverwarmde oven op 200 C. Houd ze goed in de gaten zodat ze niet verbranden. Laat de nootjes even afkoelen.

Meng de rucola met de olijfolie.

Schil de grapefruit en snijd in plakjes.

Snijd de avocado in reepjes en schep uit de schil.

Meng de rucola met de grapefruit en avocado. Verdeel de salade over de 2 borden.

Scheur de mozzarella. Verdeel de mozzarella en de nootjes over de 2 borden en maak af met de balsamicocreme.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten