+316 10 62 42 42 [email protected]

In de trein begon ik te lezen. Ik was op het boek geattendeerd en mijn vriendin bleek het, zonder dat ik het wist, al een aantal jaar in de kast te hebben staan. Think and Grow Rich van Napoleon Hill. Verder dan de inleiding was niet nodig om tot de kern te komen:

“Alles begint met een gedachte, alles is mindset. Het leven dat je nu leidt en de persoon die je bent, zijn het resultaat van gedachten die je hebt gehad en beslissingen die je hebt genomen.”

Leg mijn blog nu even aan de kant en denk 1, 2 minuten na over bovenstaande. Doen, nu.

Gedaan? En? Ik deed het ook in de trein en besloot er direct dit verhaal over te schrijven op mijn smartphone.

Maar zonder recht op mijn doel af te gaan, opende ik eerst nog even WhatsApp en LinkedIn. Waarom? Omdat ik die persoon op dat moment was, op basis van mijn gedachten en beslissingen uit het verleden.

Weet je wat het mooie is? De persoon die ik 5 minuten later ben, nu ik deze woorden schrijf, is een ander persoon, een persoon die zich erop betrapte niet recht op zijn doel af te gaan en vervolgens de beslissing nam om de social media-apps af te sluiten zonder wat van de inhoud te hebben gezien. Stop daarmee en ga schrijven, zei ik tegen mezelf. Een nieuwe beslissing.

Met veel mensen is het niet anders. Ze zeggen:
– Ik doe het op deze manier, want zo ben ik nu eenmaal
– Ik weet dat ik moet afvallen, maar…
– Ik zou moeten trainen, maar het kan ook morgen
– Maar dat ligt buiten mijn comfortzone. (Je wat?)

Herkenbaar? Stuur mij of een andere Enforce Mastertrainer bij jou in de buurt dan eens als de wiedeweerga een e-mail voor een vrijblijvend coachgesprek. Mijn e-mailadres staat hieronder. Je wilt toch niet langer die zwakkeling zijn die zwakke beslissingen neemt, die vanuit een zwakke houding komt.

Ik hoor hoop ik snel van je.

Gerben Solleveld
Enforce Run Franchisenemer & Mastertrainer
[email protected]

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten