+316 10 62 42 42 [email protected]

Toen ik vorige week zondag in hardloopkloffie de bossen indook, voelde ik me vrij. In de natuur vergeet je dat er een wereld is, een dagelijks bestaan, dat van alles van je wil en vraagt. Alsof alles wat moet ineens niet meer moet.

Facebook stond twee uur lang uit, LinkedIn checkte ik niet, mijn laptop stond dichtgeklapt, niemand kon me bellen. Het was slechts ik en mijn benen die langs bomen, struiken en door zand gingen.

Waarom gaan dan toch bij terugkomst in de gewone wereld al die afgesloten zaken weer op standje ‘aan’. Het hoort erbij, is de gedachte die me bekruipt, ineens bang om iedere minuut iets te missen. Gek toch?

Een paar dagen later zei mijn vriendin vrij spontaan: we gaan vanmiddag een stukje hardlopen samen. Ik voegde daar de locatie bos aan toe. Opnieuw gebeurde hetzelfde.

Gek toch?

Ik heb besloten wat vaker bij mezelf in te checken: wat heb ik nu nodig, wat doet me goed? Mezelf opjagen door honderd keer op een dag mezelf aan te zetten, of slechts een paar keer per dag.

Dat in combinatie met m’n hardlooprondjes vormen de filosofie van Enforce: in een fit en krachtig lichaam je volledige potentie benutten. En niet met slappe hap inefficiënt te werk gaan en vervolgens met zelfmedelijden op de bank te gaan zitten.

Aan de slag dus, met jezelf.

Gerben Solleveld
Enforce Run Franchisenemer & Mastertrainer
[email protected]

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten