Monday Master Blog: Ben jij de protagonist in je leven of leef je in de schaduw van je eigen dromen?

Mag ik een strakke buik bestellen aub?

Was het maar zo simpel om een mooi en gezond lichaam te bestellen alsof je op restaurant vraagt naar je favoriet gerecht. Elk gerecht heeft zijn ingrediënten. Een belangrijke vraag die jij jezelf kan stellen is “Welke ingrediënten heb ik in mijn leven samengebracht om te staan waar ik NU sta?“

Suiker en zout zijn soms moeilijk te onderscheiden van op een afstand, maar creëren een heel verschillend gerecht. Dus als je de smaak van je leven niet apprecieert heb je misschien de verkeerde ingrediënten samengebracht.

Gezondheid is ECHT rijkdom

Je gezondheid is het fundament van je relaties en je carrière. Je kan geen stabiel gebouw bouwen zonder een sterk fundament. Je gezondheid is niet te koop maar het heeft een prijs. Je kan het niet bestellen maar je kan de ingrediënten samenbrengen. De vraag is ”hoe?”

De magische knop

Als je nu een knop had waarbij je een gezond en mooi lichaam zou krijgen, zou je deze kans laten liggen? Waarschijnlijk niet. Iedereen wilt wel zo’n magische knop waar ze van punt A naar punt B kunnen gaan met maar één klik.

De afstandsbediening met de magische knop bestaat wel, maar heb jij die afstandsbediening van je eigen leven in handen ?

Ben jij het hoofdpersonage in je eigen verhaal?

Is het niet tijd om je leven in handen te nemen? Gun jezelf het leven dat je wilt leven.

Neem de afstandsbediening en creëer controle over je leven.

We denken vaak dat de muur moeilijk te bouwen is, maar focus je eerst op je eerste baksteen. Plaats je eerste baksteen zo goed mogelijk zodat je volgende bakstenen een goede basis hebben. En voor je het weet staat je muur stabiel.

Onderschat niet wat je eigenlijk al in handen hebt. Je hebt niet veel nodig om veel te bereiken. Eén kleine baksteen ligt aan de basis van een groot gebouw.

Samuel Kindu
Enforce Mastertrainer
samuel@enforce.international