+316 10 62 42 42 [email protected]

Natuurlijk baal je wanneer je uit het raam kijkt en ziet dat het regent. Het stemmetje in je hoofd zegt dan: “Joh, hardlopen kan morgen ook, blijf lekker thuis, lekker comfortabel.” – het begin van het einde.

De masterclass Run yourself to success die we met Enforce vorige week gaven in Bergen op Zoom was waardevol. Een paar dingen moeten me van het hart.

Ons doel is impact maken, jou aanzetten tot nieuwe of hernieuwde actie. We willen je niet aan het denken zetten, want met nadenken schiet je niks op. Vlak voor de masterclass kreeg ik nog enkele afmeldingen en enkele aanmeldingen heb ik zonder afmelding nooit zien op komen dagen. Waarom niet? Was er een stemmetje in je hoofd dat zei: “Zou je wel gaan, het regent een beetje, wie denken zij wel niet dat ze zijn met hun masterclass, ik vind het eng, ik ken niemand, ik ben toch niet echt geblesseerd, ik heb mijn leven heus wel aardig op de rit.” Stemmetjes, stemmetjes, stemmetjes. Of had je geen tijd? Had het te maken met prioriteit?

Zo kan het ook. Een mooi voorbeeld van een deelnemer die ik een dag later opbelde met de vraag wat vond je het meest waardevol, gaf me dit prachtige antwoord: “Ik kende helemaal niemand, maar ik ben blij dat ik gegaan ben.” Zij heeft het stemmetje dat haar vertelde dat de bank net zo lekker lag genegeerd en is gegaan. Actie. Op weg naar iets nieuws. Niet stil blijven staan.

Een ander treffend voorbeeld is van iemand die ik tijdens de masterclass een tijdje sprak: “Ik ben wel geconfronteerd met mijn manier van lopen.” Hij vertelde me veel op kantoor te zitten en vervolgens ter compensatie van zijn lichaam verwacht het snot voor de ogen te kunnen trainen. Gaan die twee samen? Nee. Dat besef is er en we hebben een vervolggesprek ingepland. Actie.

De vraag is: wil jij echt impact op je leven maken? Negeer dan het stemmetje in je hoofd dat graag alles bij het oude houdt en je het liefst zo veilig mogelijk van wieg naar graf brengt, en ga over tot actie. Wees van waarde, voor jezelf én voor de ander in jouw leven. Ga hollen, blijf niet stilstaan.

Gerben Solleveld
Enforce Run Franchisenemer & Mastertrainer
[email protected]

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten