+316 10 62 42 42 [email protected]

Wat was ik gelukkig toen ik bijna twee jaar geleden een jaarcontract kreeg na al dat gedoe met freelancen. Heerlijk, een vast inkomen iedere maand, met vaste inkomsten en vaste uitgaven.

Wat was ik nog vele malen gelukkiger toen ik bijna een jaar geleden besloot om het bij één jaarcontract te houden. Toedeloe, ik ga wat anders doen. Ik kies voor mezelf.

Sindsdien is mijn leven 180 graden gedraaid. Ik doe dingen die ik nog nooit gedaan heb en ik leef een leven volgens volledig andere principes.

31 jaar ben ik nu. Daarvan waren er 30 volgens het principe: “Ja, maar wat kost dat dan?” Alles wat ik deed, alles wat ik ondernam, alles waarin ik geld stak, zag ik als een kostenpost.

Veel van die dingen, zoals mijn studie, zijn helemaal geen kostenpost, maar het tegenovergestelde. Een auto, die kost wel geld.

Kostenpost vs. investering

Inmiddels leef ik bijna 1 jaar van mijn leven volgens dat andere principe: “Daarin wil ik investeren.” Een overtuiging die me zoveel meer energie geeft. Een investering betaalt zich, op termijn, namelijk terug. Daar heb je iets aan.

Het is deze overtuiging die me heeft doen besluiten om Enforce Run Bergen op Zoom op te zetten. Bij Enforce werken we niet met kostenposten, maar met investeringen.

Wat is het je waard om blessurevrij te kunnen hardlopen? Hoe ziet jouw leven eruit als je weer die vriendelijke in plaatst van gestresste ondernemer bent? Wie ben jij voor je kinderen als je weer ontspannen drie keer in de week een half uurtje gaat hardlopen of zorgt dat je op je gewenste gewicht komt?
Wat is het je waard om dat te kunnen?

Is het jou een investering waard? Stop dan met smoesjes verzinnen, schuif al je bullshitexcuses aan de kant en doe wat nodig is!

Als jij zover bent mag je contact met ons opnemen. Ik garandeer je: het is de investering waard.

Gerben Solleveld
Enforce Run Franchisenemer & Mastertrainer
[email protected]

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten