+316 10 62 42 42 [email protected]

De jaarwisseling ligt alweer even achter ons. Van oudsher het moment om na te denken, te bezinnen en opnieuw te starten. Super mooi al die dromen en nieuwe doelstellingen. Het feit dat de meeste mensen deze voornemens al snel vergeten zijn hebben we al eerder besproken. Wat je zou moeten doen om daadwerkelijk verandering te realiseren hebben we ook al besproken, maar toch wil ik het er nog even over hebben.

Elke morgen kijk ik uit het raam vanaf mijn Enforce studio. En daar zie ik elke ochtend dezelfde autolichten aansluiten in de file op de A28. En dat is mijn moment om terug te kijken. Dan kijk ik terug op mijn grootse verandering van 2018. De grootste verandering die ik in 2018 heb gedaan is switchen van baan. Van comfortabel en veilige kantoorbaan naar springen in het diepe van het ondernemen als franchisenemer en mastertrainer bij Enforce.

Waarom ik móest switchen? Ik werd doodongelukkig van mijn baan. Herken je dat? Misschien heb je wel eens gehoord van de Monday morning blues? Nou, ik had een ma-di-woe-do-vrij blues. Elke dag met tegenzin naar mijn baan waar ik niet op mijn plek zat. Ik zie mijzelf nog staan op de A28, elke dag hetzelfde liedje en dezelfde file. Zeg eens heel eerlijk…? Hoe comfortabel klinkt dat?

Dit soort comfort is een ‘schijn-comfort’. Het lijkt heel comfortabel totdat je eruit bent gestapt en er eerlijk naar kijkt. Wat leverde de vastigheid van die baan mij op naast mijn salaris? Het leverde hoofdpijn, frustratie en een middelmatig leven op. Kijk eens naar jouw leven…? Maar dan écht. Kan jij schijn-comfort bij jezelf ontdekken? Nee? Kijk dan nog eens brutaal eerlijk. Ontdek je wel schijn-comfort? Fix het!

Ja, maar… dat ‘kan ik niet’, ‘zo ben ik niet’. Bullshit! Ik kan het ook, waarom jij niet?

Ik leef nu een leven dat een gevolg is van een beslissing; een krachtige beslissing. Ik besloot mijn passie te volgen en daarbij de mindset te creëren die nodig is om het een succes te maken. En dat is geen voorrecht dat alleen weggelegd is voor topsporters of voor Enforce. Het is er voor iedereen. Het enige wat nodig is; is de beslissing er gebruik van te maken. Creëer jezelf zodat je gaat doen wat nodig is. Creëer de juiste mindset om van dromen naar doen te gaan. ENFORCE YOURSELF!

Collin Oosthof
Enforce Franchisenemer & Mastertrainer
[email protected]

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten