+316 10 62 42 42 [email protected]

Je kent het wel zo’n heerlijke broek van katoen met een zacht gewatteerde binnenkant. Zo’n ding dat ooit bedacht is om in te joggen. In de loop der jaren is dit veranderd in een strakke legging voor mannen en vrouwen en tegenwoordig ook nog in compressie te krijgen.

Wat doe je dan toch met die joggingbroek die in de kast ligt? Op de bank met een bakje chips misschien een lekker biertje erbij of op zaterdagmiddag een wit broodje met boter en hagelslag? Ga je dan ook nog wel hardlopen in je nieuwe strakke legging?

In de loop der jaren is onze kleding veranderd maar ook onze levensstijl. We zijn druk met het werk, komen laat thuis, weinig tijd om te koken laat staan om nog te sporten. Wat is er dan lekkerder om je werkkloffie te verruilen voor die “joggingbroek”. Ach ja, morgen ga ik wel sporten, morgen ga ik gezond eten, morgen ga ik op tijd naar huis van het werk. Dan is het morgen en draaien we dat zelfde patroon en belanden weer met die “joggingbroek” op de bank. Morgen start ik echt. En zo gaat het nog dagen, weken en maanden door. Wordt het niet eens tijd dat je die strakke legging aantrekt in plaats van die oude joggingbroek?. Kom in beweging en maak van morgen vandaag!

Dit klinkt gemakkelijker dan het in de praktijk werkt. Naast dat ik mastertrainer ben, ben ik ook ervaringsdeskundige. Na jaren van operaties en revalideren was er voor mij geen mogelijkheid tot sporten. Wat als gevolg had dat mijn voedingspatroon veranderde in ongezond en gemakkelijk. Volgens de artsen was ik medisch in orde, maar dat ik nog niet tot de hoek van de straat kon lopen zonder pijn konden ze echter niet verklaren. Zelfs het academisch ziekenhuis kon het niet verklaren. Met groen licht om gewoon te bewegen ging ik aan de slag, want ik wilde weer kunnen sporten en een gezond leven leiden. De pijn verbijtend ging ik naar de fitness want daar kon ik met behulp van de toestellen sporten. Ik was er minimaal 5 x per week te vinden. Het was een lijdensweg tijdens het sporten, maar achteraf met joggingbroek op de bank met mijn bakje kwark voelde ik me goed. Ik merkte dat ik steeds sterker werd, fitter en lichter werd. Nooit verwacht dat het me ooit nog zou lukken om een marathon te volbrengen laat staan een triatlon. Daar heb ik er nu 2 van volbracht en daar ben ik super trots op. Wat ik nooit had kunnen volbrengen als ik met die joggingbroek en dat broodje hagelslag op de bank was blijven zitten.

Wanneer stap jij in je nieuwe strakke legging? Weet je niet hoe te beginnen of hulp nodig? Ik help je er graag bij. Jouw droom is mijn passie!

Patricia van Dun
Enforce Franchisenemer & Mastertrainer
[email protected]

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten