Monday Master Blog: Put your seatbelt on! We gaan op reis naar je droomlichaam

Je strakke buik is op je aan het wachten maar hoe geraak je daar?

Het klinkt alsof je enkel je GPS moet opstarten om je doel te bereiken. Maar voor jij je bestemming ingeeft is het belangrijker om te weten waar je precies staat.

Wat is jouw exacte locatie?

We kennen allemaal een vriend die zegt “ik ben onderweg” wanneer je vraagt “waar ben je?”. En meestal is die niet eens vertrokken… Vervelend toch?
Dus wees duidelijk over de regio, de stad, de straat etc. Als je geen vaagheid tolereert bij je GPS waarom accepteer je dit in je eigen gezondheid ?

De spiegel is je beste vriend

Wat doe je voor je uit huis vertrekt? Hopelijk sta je even voor de spiegel om te zien dat je eruitziet zoals je het wilt.

De spiegel is een vriend die transparant is naar jou toe en helpt je jezelf corrigeren waar nodig. Maar eerst moet je voor de spiegel durven staan en reflecteren over wat je ziet. Veel mensen worden niet graag geconfronteerd met zichzelf. Ze vermijden zo de confrontatie waardoor verbetering niet mogelijk is.

Je zou niet bevriend zijn met iemand die je de waarheid niet verteld dus waarom ben jij niet oprecht met jezelf?

Wie is de chauffeur achter het stuur ?

Laten we even de centimeters en kilometers even niet meetellen. Wie ben je echt?
Wat is jouw verhaal? Wat drijft jou in het leven? Welke ingrediënten moet ik samenvoegen om tot jou te komen?

We geloven dat iedereen een persoonlijk verhaal heeft waardoor de algemene route nemen niet afgestemd is voor de persoon in kwestie.
Het is niet voor niets Personal Coaching waarin je identiteit aan de basis ligt. Wie je bent is de sleutel om je auto te starten. En eens je je sleutel hebt dan ben je baas over je eigen auto.

Mijn doel als personal coach is om jou te helpen om je sleutel in eigen handen te nemen zodat jij je bestemming zal bereiken.

Samuel Kindu
Enforce Mastertrainer
samuel@enforce.international