+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Ingrediënten: voor 2 personen

Voor de dressing:
– 60 ml rijstazijn
– Sap van 1 limoen
– ½ eetlepel suiker
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 3 eetlepels sesamolie
– 1 rode peper, zonder zaadlijsten en in ringetjes gesneden

Voor de salade:
– 150 gram sobanoodles
– 1 aubergine, in blokjes van 0.5 centimeter gesneden
– 1 eetlepel bloem
– 1 theelepel koriander, gemalen
– Peper & zout
– Zonnebloemolie
– 1 mango, in stukjes van 0.5 centimeter gesneden
– ½ rode ui, in (halve) ringen
– Thaise basilicum, naar smaak
– 1 eetlepel maanzaad

Bereiding:

Verwarm de rijstazijn en limoensap samen met de suiker in een steelpan tot de suiker is opgelost. Haal van het vuur en voeg de knoflook, sesamolie en rode peper toe. Laat afkoelen.

Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, laat uitlekken en afkoelen met een klein scheutje olie tegen het plakken.

Meng de bloem met de koriander, peper en zout. Verdeel dit goed over alle aubergineblokjes. Bak de aubergineblokjes in een flinke scheut zonnebloemolie gaar en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.

Meng de noedels eerst met de dressing en voeg vervolgens de aubergine, mango, rode uien en Thaise basilicum toe. Maak af met het maanzaad.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten