+316 10 62 42 42 [email protected]

Ingrediënten: 4 personen

Noodle salade:
– 150 gram udon noodles
– 1 komkommer
– 1 grote wortel
– 150 gram rode kool
– 2 el ABC zoete sojasaus (ketjap manis)
– 2 el gebakken uitjes
– 1 el verse koriander

Pittige eieren:
– 4 eieren
– 3 el tomatenpuree
– 2 el ABC sambal
– 2 el ABC zoete sojasaus (ketjap manis)
– 2 el gebakken uitjes
– 2 el Amsterdamse uitjes (zilveruitjes)
– 150 gram zeekraal

Bereiding:

Kook de eieren in circa 6-7 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud water en zet apart.

Was intussen de wortel, komkommer en rode kool. Schrap de wortel. Snijd met behulp van een dunschiller, spiraalsnijder of rasp(opzetstuk) alle groenten fijn. Zet dit apart.

Kook de udon noodles volgens de instructies op de verpakking. Ga intussen verder met de eieren.

Pel de eieren. Meng de tomatenpuree, sojasaus en sambal en leg hier de eieren in. Zet apart.

Spoel de zeekraal af en bak 2 minuten in de wok.

Giet de noodles af en spoel af met koud water. Meng de noodles met het fijngesneden groentemengsel. Breng op smaak met de zoete sojasaus en verse koriander. Top af met gebakken uitjes.

Leg de zeekraal in een kom. Leg hier de eieren, inclusief de saus van de eieren in. Maak af met de zilveruitjes en gebakken uitjes.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten