+316 10 62 42 42 [email protected]

Ingrediënten: voor 2 personen
– Pasta 150 gram (ongekookt/ tagliatelle)
– Kip 300 gram
– Paprika +/- 150 gram (2 stuks)
– Ui +/- 150 gram (2 stuks)
– 500 gram broccoli/ bloemkool
– 2 teentjes knoflook
– Pepertje (optie)
– Kokosmelk (200 ml)
– 125 ML Water (+extra)
– 100 gram geraspte kaas
– Kerrie poeder
– Tijm
– Peterselie
– Chilipoeder
– Peper
– Zout

Bereiding:
Snijd de kip en groenten in blokjes. En maak roosjes van de broccoli of bloemkool. Snijd 1 (rode) peper en knoflook fijn. Maak één pan warm op het vuur en doe hier boter (5-10 gram) of olijfolie (2 eetlepels) in. Laat de pan en olijfolie goed warm worden vervolgens doe je de knoflook en peper in de pan en laat je die fruiten. Wanneer de knoflook een lichte kleur geeft leg je de kip in de pan. Zorg dat de kip een lichtbruine kleur krijgt waarna je de ui en paprika toevoegt. Voeg de kruiden kerriepoeder toe en blus het af met kokosmelk. laat het voor 5 minuten door sudderen. Vervolgens doe je er 125 ml water bij en de pasta en broccoli. Kook de pasta en broccoli gaar. Doe vervolgens de kaas en overige kruiden in de pan en laat de pan na sudderen op laag vuur voor 10 minuten.

Note: Als je merkt dat het te droog wordt dan kan je er extra water aan toevoegen.

Eet smakelijk!

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten