+316 10 62 42 42 [email protected]

Ingrediënten:

Groene pesto:
– 100 ml olijfolie
– 60 gram olijven
– 30-40 gram basilicum
– 60 gram pijnboompitten
– 40 gram kaas
– 2 teentjes knoflook

Voor 4 personen:
– 600 gram kipfilet
– 300 gram pasta
– 1 courgette
– 100 gram (Roma) tomaatjes

Bereiding:

Zorg dat je alle producten van de pesto in de blender doet en blendeer de producten door elkaar.
Vervolgens voeg je de olijfolie toe en mix je alles goed door elkaar.
Snijd de overige producten in blokjes en bak dit gaar in de pan.
Begin met de kip vervolgens de courgette toevoegen en uiteindelijk de tomaatjes.
Voeg de pesto met een lepel bij de producten en breng het verder op smaak met peper en zout.

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten