+316 10 62 42 42 [email protected]

Super makkelijk en daarnaast is het ook nog eens heel lekker en snel klaar!

Ingrediënten: (2 personen)
– 2 kipfilets
– 4 eetlepels pesto
– 2 eetlepels crème fraiche
– Halve ui
– Halve rode peper
– 1 teen knoflook
– 50 gram rucola maar meer mag altijd
– cherrytomaatjes zoveel als jij lekker vind.
– zout/peper
– 1 theelepels Italiaanse kruiden
– 150 gram pasta
– evt. champignons, paprika, courgette, geraspte kaas

Bereiding:
– Snij de kipfilet in stukjes.
– Breng de kip op smaak met zout, peper en Italiaanse kruiden.
– Zet een pan water op en kook de pasta volgens de bereidingswijze op het pak.
– Snipper het uitje en snijd de rode peper en knoflook fijn.
– Snij ook de cherrytomaatjes in tweeën of vieren.
– Giet een scheutje olie in een pan en bak de blokjes kip gaar (circa 4-5 minuten).
– Voeg vervolgens de ui, rode peper, cherrytomaatjes en knoflook toe.
– Na circa 2 minuten voeg je de pesto en crème fraiche toe en laat je het geheel opwarmen.
– Serveer de pasta kip-pesto met rucola.

Tip: Ook lekker met champignons, stukjes paprika, courgette of een beetje geraspte kaas.

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten