+316 10 62 42 42 [email protected]

Ingrediënten:
– 300 gr pasta (bijv. penne)
– 500 gr broccoliroosjes
– 500 gr kipfilet
– 1 courgette
– 2 uien
– 1 teen knoflook
– 200 gr ricotta
– 2 el Provençaalse kruiden

Bereiding:
Kook de pasta volgens de bereidingswijze op het pak. Kook de broccoliroosjes ongeveer 10 minuten.

Snijd de ui, kipfilet en courgette in stukjes.

Breng de kipfilet op smaak met zout en peper. Eventueel kun je de kip op smaak brengen met kipkruiden.

Giet een scheutje olie in een pan en bak de kip rondom bruin. Voeg daarna de ui, courgette en knoflook toe. Na 5-10 minuten kunnen de ricotta en de kruiden erbij. Alles goed mengen en dan de broccoliroosjes erdoorheen.

Zet na een paar minuten het vuur uit en meng de pasta door de saus.
Serveer direct.

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten