+316 10 62 42 42 [email protected]

Ingrediënten:

– Gemengde sla (div. soorten sla, verse spinazie bladeren) gewassen en gedroogd.
– 2 handen ongezouten walnoten
– 1 eetlepel suiker
– 1 eetlepel water
– 1 grote peer of 2 kleine, gewassen.
– 2 eetlepel olijfolie
– 1/2 eetlepel azijn
– 1 theelepel mosterd
– 1 theelepel honing
– 1 theelepel gedroogde tijm
– Zout en peper

Bereiding:

Hak de walnoten heel grof.

Verwarm in een kleine pan de suiker met het water, roer niet. Een beetje met de pan schudden kan wel.

Wanneer de karamel begint te kleuren roer je er de walnoten door en zet het vuur uit. Raak het niet aan, de karamel is heel heet!

Stort de gekarameliseerde walnoten voorzichtig op een snijplank en laat helemaal afkoelen. Als het volledig is afgekoeld breek je het in stukjes.

Klop een dressing van olijfolie, azijn, mosterd, honing, tijm, zout en peper.

Meng in een ruime schaal de sla met de dressing. Snijd de peren in schijfjes en verdeel deze over de sla. Bestrooi met de crunchy walnoten.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten