+316 10 62 42 42 [email protected]

Ingrediënten:
– 2 uien
– 2 stengels bleekselderij
– 2 preien
– ½ knolselderij
– 4 eetlepels zonnebloemolie
– 1 blikje of pot maiskorrels (300 ml)
– 1 blik of pot bruine bonen (800 ml)
– 500 ml groentebouillon
– 2 tomaten
– ½ groene peper
– 1 bruin stokbrood

Bereiden:
Pel en snipper de uien. Maak de bleekselderij schoon en snij deze in blokjes.
Maak de prei schoon en snij deze in ringetjes. Maak de knolselderij schoon en houd wat loof achter. Snij de knolselderij in blokjes.
Verhit de olie in een soeppan. Fruit hierin de ui, bleekselderij, prei en knolselderij ongeveer 3 minuten.
Voeg de mais en de de bruine bonen met vocht en groentebouillon toe. Breng het geheel aan de kook en laat het ongeveer 5 minuten doorkoken.Snij de tomaten in blokjes en kook deze een paar minuten mee.
Snij intussen het loof fijn. Snij de groene peper in ringetjes (eventueel zaadlijsten eerst verwijderen). Breng de soep op smaak met peper.
Garneer met peperringetjes en het loof. Serveer de soep bijvoorbeeld met stokbrood.

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten