+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Ingrediënten:

(Voor de zalm)
– 2 el sojasaus
– 1 el chilisaus naar keuze (bijv. sriracha-saus)
– 1 el Pindakaas
– 2 el water
– 1 stukje gember, fijngehakt
– 100 g zalm

(Voor de Bowl)
– 70 g sushi-rijst
– 0.5 avocado
– komkommer
– radijsjes
– edamame-boontjes
– lente-ui
– sesamzaadjes

Bereiding:

Meng voor de marinade de sojasaus, chilisaus, pindakaas, water en gember in een kommetje.

Snijd de zalm in blokjes, doe in de kom en marineer. Zet in de koelkast.

Kook de sushirijst volgens de instructies op de verpakking.

Snijd de avocado, komkommer, radijs en bosui in blokjes of reepjes.

Doe de rijst in een kom en serveer met de zalm en groenten. Garneer eventueel met wat sesamzaadjes.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten