+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Ingrediënten:
– 10 ml ketjap
– 10 ml sojasaus
– 10 ml olijfolie
– 1 teentje knoflook
– 2 cm gember
– 200 gr runderreepjes
– 120 gr rijstmie
– 200 gr paksoi
– 100 gr sugarsnaps
– 1 kleine ui
– 100 gr taugé

Bereiding:

Maak een marinade van de ketjap, sojasaus, olijfolie, het uitgeperste teentje knoflook en de geraspte gember. Schep de runderreepjes erdoor en laat even afgedekt staan.

Kook de rijstmie volgens de instructies op de verpakking.

Was de paksoi en snijd in fijne repen.

Maak de sugarsnaps schoon en kook beetgaar.

Snipper het uitje.

Verhit een wok en bak de runderreepjes op hoog vuur, zonder extra olie gaar en haal uit de pan.

Doe het gesnipperde uitje in de pan en bak even aan.

Wok de paksoi mee, zodat het slinkt. Voeg dan ook de sugarsnaps toe en bak kort mee.

Overgiet de taugé met kokend water en voeg toe. Doe ook het vlees weer in de pan. Bak de rijstmie even mee en schep alles goed om.

Maak verder op smaak met peper en zout of een beetje extra ketjap. Gebruik eventueel wat sambal.

Tip: Je kunt de sugarsnaps in dit recept vervangen door sperziebonen. Let op dat je de runderreepjes niet te lang bakt, dan worden ze taai.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten