+316 10 62 42 42 [email protected]

Ingrediënten: 2 personen

– 2 zalmfilets
– 400 gr bloemkoolrijst
– 200 gr verse spinazie
– stuk of 8 kleine zoete cherry tomaatjes
– 1 sjalot
– 75 gr feta
– 1 el sojasaus
– klein scheutje sesamolie

Bereiding:

Verhit een klein scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de zalmfilets gaar.

Snipper de sjalot. Verhit weer een scheutje olijfolie in een wok (of gewone koekenpan) en fruit de sjalot kort aan. Voeg de spinazie en bloemkoolrijst toe en wok tot de spinazie geslonken is. Breng het geheel op smaak met een snuf peper en sojasaus. Halveer de cherry tomaatjes en bak ze een paar minuten mee.

Trek de gebakken zalm met twee vorken uit elkaar. Verdeel de spinaziewok en gebakken zalm over twee borden. Sluit af met verkruimelde feta en een scheutje sesamolie.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten