+316 10 62 42 42 [email protected]

Ingrediënten: voor 2 personen:

– 500 gram spruitjes
– 2 stukjes kabeljauw of andere witvis
– 200 gram sushirijst
– Sushigember
– 1 eetlepel witte miso
– 1 theelepel wasabi
– 2 eetlepels mayonaise
– 1 eetlepel bloem
– Zout & peper
– Zonnebloemolie

Bereiding:

Kook de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Meng de wasabi door de mayonaise en zet opzij.

Maak de spruitjes schoon en halveer ze. Meng ze met de misopasta. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de spruitjes hierin tot ze gaar en knapperig zijn. Dat duurt zeker 15 minuten, maar houd het in de gaten.

Haal ondertussen de stukjes vis door een beetje bloem met zout en peper (dat waren wij dit keer vergeten, waardoor ze bij ons een beetje uit elkaar vielen uit de pan, dus vergeet dit niet). Bak ze in een pan met een laagje olie aan beide kanten gaar.

Serveer de spruitjes met de rijst, de gebakken vis en de miso-mayonaise. Maak af met wat sushigember.

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten