+316 10 62 42 42 [email protected]

Deze vrijdag maken we het lievelingsgerecht van mastertrainer en franchisenemer Rick Berkhout.

Deze heerlijke Tagliatelle met (zelfgemaakte) tomatensaus en gehakt neemt ons mee naar de Italiaanse keuken.

Ingrediënten:

(Basis tomatensaus)
– Puntpaprika 2
– Tomaten 5
– Knoflook 4 teentjes
– Ui 2
– Basilicum
– rode wijn 200 ml

– (kip) gehakt 400 gram
– Wortel 1 stuks
– Ui 2 stuks
– Bleekselderij 1 stuks
– Tagliatella (75 gram per persoon)

Bereiding:

We starten met de basis tomatensaus.

Snijd de ui en knoflook en fruit deze in een pan op laag vuur. Snijd ondertussen de ui, paprika en tomaten en doe deze in de pan erbij. Laat het op laag vuur bakken voor ongeveer 5-7 minuten. Vervolgens doe je de rode ui en basilicum in de pan en laat je het licht inkoken voor 4 minuten. Haal de pan van het vuur en laat deze even afkoelen voordat je de saus gaat blenderen of mixen.

De overige stappen zijn redelijk simpel. Zet een pan met water op en kook de Tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de overige ingrediënten en bak ze in een (wok) pan. Doe de zelfgemaakte tomatensaus hierbij en eet smakelijk. Je kan hier overheen wat geraspte kaas doen.

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten