+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Ingrediënten: voor 4 personen:

– 2 citroenen
– 1 teen knoflook
– 4 takjes verse peterselie
– 4 tarbotfilets (a 125-150 g)
– zout en peper
– 1 dl olijfolie

Bereiding:

Eén citroen uitpersen en sap in schaal doen.

Knoflook erboven uitpersen.

Peterselie fijn knippen en erdoor roeren.

Visfilets in citroenmengsel leggen en afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.

Vis bestrooien met zout en peper.

In koekenpan olie verhitten en hierin vis op de huidkant 2-3 minuten bruin en gaar bakken, daarna nog 1 minuut op de andere kant.

Serveren met olijfolie en eventueel wat citroensap, gebakken zeekraal en gebakken bospaddenstoelen.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten