+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Jill Heestermans verteld hierover in haar blog deze week.

Ben je zo lekker bezig… zit je net in de goede flow….heb je net nieuwe, uitdagende doelen gesteld en dan krijg je een vette tegenslag! 
Een blessure aan mijn kuiten in dit geval. Een blessure waar ik eigenlijk niet echt last van had, maar wel gevaarlijk bleek te zijn om mee door te blijven lopen.
Ik had verwacht dat de dokter zou zeggen dat het probleem wel opgelost zou zijn met zooltjes in mijn schoenen, maar in plaats daarvan zei hij dat ik de komende maanden pertinent niet mocht hardlopen, fietsen of überhaupt mijn kuiten mocht belasten.
De tranen rolde over mijn wangen toen ik dat hoorde. Ik was juist weer lekker aan het trainen voor de ten miles en singelloop. Ik had weer nieuwe doelen gesteld om fit en met 10 kilo minder in mijn trouwjurk te verschijnen en nu kreeg ik te horen dat ik alleen voorzichtig mocht gaan roeien of zwemmen.

Heel even schoot de angst in mijn lijf en was ik bang dat ik weer terug bij af zou zijn en weer kilo’s aan zou komen. Maar gelukkig herstelde ik me snel en bedacht me dat ik met dit bericht maar gewoon moest gaan dealen en een andere tijdelijke oplossing moest gaan zoeken om mijn doelen toch te gaan behalen. Misschien niet zo snel als ik zou willen, maar in ieder geval niet met achteruitgang. Soms gebeuren er dingen in je leven waardoor je helemaal uit balans kunt raken. Hierdoor check je helemaal uit met hetgeen waar je mee bezig was en voor je het weet ben je weer terug bij af.
Je kunt ervanuit gaan dat er ieder jaar of misschien zelfs meerdere keren per jaar iets gebeurd waardoor je even uit balans raakt.
Ik heb inmiddels geleerd me hierdoor niet te laten leiden, maar te dealen met die negatieve dingen die nu eenmaal gebeuren in je leven. Of dit nu om een blessure gaat of iets waar je misschien heel verdrietig van wordt.
Ik heb er nu voor gekozen op een alternatieve manier te sporten (toch maar roeien) en niet bij de pakken neer te gaan zitten.

Nu, ruim anderhalve maand verder mag ik toch weer volledig mee gaan doen met sporten en het klinkt misschien raar uit mijn mond maar ik ben blij dat ik weer gewoon mee kan doen en mezelf weer kan gaan uitdagen.
Ik ben niet teruggevallen, heb het iets rustiger aan gedaan, maar pak gelijk de bal weer op. Weer verder met het behalen van mijn doelen.

#enforceyourself #enforce #enforcefit #nevergiveup

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten