+316 10 62 42 42 [email protected]

Voor iedereen die fan is van de airfryer of hete luchtoven!

Porties: 4 stuks
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten:(voor 4 burgers)
– 200 gram gepelde garnalen
– 200 gram witte stevige vis
– 200 gram zalm
– 1 lente ui
– 1 chilipeper
– 4 hamburger broodjes
– Sla
– 2 tenen knoflook
– 3 cm verse gember
– 2 stengels citroengras (gesneden)
– 4 eetlepels vissaus
– 2 eetlepels sesamolie
– 2 eetlepels maïzena
– 4 eetlepels light mayonaise
– 4 eetlepels chilisaus
– Sap van 1 limoen
– Peper en zout

Bereiding:

1: Houd vier garnalen apart voor de garnering en maak eerst de burgers door de garnalen, zalm en witte vis in een foodprocessor of vacuümblender fijn te malen.
2: Maal de garnalen met de gember, knoflook, citroengras, vissaus, limoensap, sesamolie en maïzena fijn tot 4 burgers.
3: Meng de mayonaise met de chilisaus en de chilipeper tot een pittige mayonaise.
4: Verwarm de Airfryer en grillplaat 5 minuten lang voor op 200 graden.
5: Bak de burgers op de grillplaat in je Airfryer mooi krokant in 10 minuten op 180 graden en beleg de broodjes tussentijds met de sla.
6: Snij de lente-ui fijn en leg de burgers op de broodjes. Garneer deze vervolgens met de mayonaise en lente ui.
7: Snij 1 limoen in partjes en prik een garnaal en een stukje limoen op de visburger als garnering.

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten