+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Ingrediënten:

– 120 gr macaroni
– 1 ui
– 1 paprika
– 150 gr champignons
– 1 tomaat
– 20 gr boter
– 20 gr bloem
– 200 ml melk
– 50 gr (geraspte) kaas
– peterselie

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Vet een ovenschaal in en weeg 120 gr macaroni af.
Snipper het uitje en snijd de paprika in kleine stukjes.
Boen de champignons en snijd in dunne plakjes.
Snijd de tomaat in dunne plakjes.
Fruit de ui aan in een scheutje olie. Bak de paprika 1 à 2 minuten mee en bak vervolgens de champignons ongeveer 1 minuut mee.
Hussel de ongekookte macaroni met de ui, paprika en champignons.
Smelt de boter en bak de bloem 1 à 2 minuten aan.
Voeg de melk toe en breng de roux aan de kook. Laat de helft van de kaas smelten in de roux. Maak de roux op smaak met peper, zout, peterselie en citroensap.
Giet 300 milliliter water bij de roux en verdeel het mengsel over de ovenschotel (In plaats van 300 milliliter water, kun je ook 300 milliliter (tomaten)bouillon toevoegen voor extra smaak).
Leg de plakken tomaat erboven op.
Verdeel de rest van de geraspte kaas over de schotel.
Zet de schotel voor ongeveer 20 minuten in de oven. Let op dat de macaroni niet droog komt te staan. De schotel is klaar als de macaroni gaar is.
Garneer met peterselie.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten