+316 10 62 42 42 [email protected]

Ingrediënten:

– 300 gram zoete aardappelen
– 1 ui
– 6 paprika’s
– 10 lijven
– 2 eetlepels tomatenpuree
– 1 theelepel Italiaanse kruidenmix
– 200 ml water
– snufje zout
– snufje peper
– 200 gram visfilet (kabeljouw, koolvis, roodbaars, alles kan)
– basilicum
– peterselie

Bereiding:

Schil de zoete aardappelen en snij deze in stukken. Snij de ui in snippers en de geroosterde paprika’s (eventueel uit pot) in blokjes. Snij de olijven in plakjes. Fruit de ui glazig in olie. Bak de tomatenpuree even mee. Voeg de paprika, de olijven, de aardappelen en de Italiaanse kruidenmix (zonder zout) toe. Doe er 200 ml water en een beetje zout bij en stoof dit met de deksel op de pan in 15 minuten gaar. Snij de visfilet (kabeljauw, koolvis, roodbaars, alles kan) in blokjes en bestrooi ze met peper. Voeg de vis laatste 5 minuten toe en laat dit meegaren. Knip wat basilicum of peterselie fijn en strooi dit vlak voor serveren over het vispotje. Lekker bij rijst of pasta.

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten