+316 10 62 42 42 [email protected]

Ingrediënten:

– 300 gram quinoa
– 2 wortels (bospeen), totaal 350 gram
– 2 courgettes
– 1 teen knoflook
– 150 gram doperwten (diepvries is prima)
– 1 theelepel koriander, gemalen
– 1 theelepel komijn, gemalen
– Mespunt kaneel
– 1 avocado
– 1 citroen
– 1 flinke hand amandelen, grof gehakt
– 150 gram gerookte forel
– Peper, zout, olijfolie

Bereiding:

Spoel de quinoa af in een fijne zeef onder koud stromend water. Kook 10 minuten in ruim water en giet af.

Snijd ondertussen de wortels en courgettes in stukjes en hak de knoflook fijn.

Bak wortel, courgette en knoflook in 5 minuten beetgaar in een ruime wok of hapjespan in een scheutje olijfolie. Voeg doperwten, korander, komijn, kaneel, peper en zout toe en bak nog 2 minuten.

Meng de quinoa en het sap van 1/2 citroen erdoor.

Schep alles in een mooie schaal of op 4 borden, verdeel de gerookte forel erover en bedruppel met nog wat citroensap.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten