+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Vandaag nam ik afscheid… van een prachtig avontuur. Vandaag koos ik ervoor om op eigen benen verder te gaan met een prachtige herinnering aan de afgelopen anderhalf jaar.

In oktober 2016 begon voor mij dit geweldige avontuur. De Afvalrace. Mijn strijd tegen de kilo’s. Met een lach en een traan, met lol en tegenzin. Met humor en gevloek. Maar vooral met een fantastisch resultaat. Los van het feit dat ik nu 40 kilo lichter ben heb ik niet alleen afscheid genomen van die overtollige kilo’s maar ook van de oude Wendy. Ik ben trots op wie ik nu ben en waar ik sta in het leven.
Ik durf te kiezen voor mijn eigen geluk.

Alles is nu anders… ik koos ervoor om mijn vaste baan in het onderwijs na 13 jaar op te zeggen voor werk en een opleiding in de sportbranche. Ik zette de wilde spannende stap om meteen ook aan de slag te gaan als Personal trainer. Maar die stap kwam te vroeg. Dit is absoluut een droom van mij, maar in de toekomst. Mensen begeleiden in hetzelfde proces als wat ik zelf heb doorlopen.
Dat ik dit kan dat weet ik, maar op dit moment ligt de focus even op mezelf.
Ik heb de afgelopen anderhalf jaar geleefd in een rollercoaster van gevoelens en emoties die gepaard gingen met alle veranderingen die mijn keuzes met zich mee brachten.
En die rollercoaster zit ik nog steeds in, maar ik heb de loopings en de kurkentrekkers eruit gehaald.

Ik ga mezelf de komende tijd de tijd geven om te wennen aan alle veranderingen. Mijn opleiding en mijn werk in de sportbranche, doen wat mijn passie is geworden en die passie met andere mensen delen. Daarnaast tijd voor mezelf en tijd voor mijn lieve partner, quality time met familie en vrienden en zoeken naar de volgende stappen in mijn loopbaan! En vooral… tijd om te gaan genieten van mijn leven zoals deze nu is! Kennis maken met de nieuwe Wendy in een nieuwe omgeving, met nieuw werk en in een nieuw lijf.

Dankbaar ben ik Eric, mijn Personal trainer de afgelopen anderhalf jaar, de man die voorheen onbekend was, maar me heeft laten inzien waar mijn kracht zit en die zelfs het vertrouwen in me had om als Personal trainer binnen zijn bedrijf aan de slag te laten gaan. Eric, alle andere trainers en de Afvalrace hebben een bijzondere plek in mijn hart gekregen.

Maar er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan.

Voor mij is de tijd van gaan aangebroken, tijd om op mijn eigen benen te staan.

De Afvalrace en Enforce… bedankt voor de fantastische tijd!

Ook namens Enforce willen wij Wendy bedanken voor de afgelopen 1,5 jaar. Een absoluut voorbeeld van hoe je jezelf in het leven opnieuw kunt uitvinden. Wij wensen haar heel veel succes met alles wat ze gaat doen! 

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten