Lidmaatschapstest Enforce
arrow-down

Past Enforce High-End Personal Training & Coaching bij jou?

Ontdek het nu in 5 korte vragen (slechts 1 minuut invultijd). Deze korte test geeft inzicht in welk soort programma het beste bij jou past.

Vul hieronder je gegevens in en klik op ‘Volgende stap’.

We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Maarten

"Door deze trainingen krijg ik meer focus. Ik weet wat je moet doen om een volgend niveau te halen. Daarnaast wordt mijn lichaam sterker en ik ben geestelijk ook meer in balans."

Maarten

Nadia

"Iedere week blijf ik mij verbazen over de kracht van mijn lichaam, het doorzettingsvermogen wat ik heb en de stappen die ik maak."

Nadia

Fred

‘’Gewoon doen wat je er voor moet doen!’’ Dat klinkt natuurlijk heel simpel, maar je komt er ook alleen maar als je er de juiste instelling voor hebt."

Fred

left-arrow
right-arrow

Waarom deze lidmaatschapstest?

<h5>Gratis</h5>
Gratis

Er zijn geen kosten voor de Enforce lidmaatschapstest.

<h5>Inzicht in jouw persoonlijke situatie</h5>
Inzicht in jouw persoonlijke situatie

Jouw antwoorden helpen ons bij het bepalen van het programma dat het beste bij jou past.

<h5>Snel contact</h5>
Snel contact

We houden er niet van om mensen te laten wachten, dus nemen we snel contact met je op voor een kennismaking en een persoonlijk advies.

<h5>De eerste stap naar een gezondere leefstijl</h5>
De eerste stap naar een gezondere leefstijl

We hebben gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan 'starthulp' om (weer) een gezondere leefstijl aan te nemen. Dit is de ideale manier om je stap voor stap te supporten, om te starten en om vol te houden.

Meest gestelde vragen:

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend.
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere en fittere levensstijl. Net als de vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Daarom is er ook regelmatig contact en overleg met je persoonlijke coach.
Ontdek in 1 minuut welk programma bij jou past

Ontdek in 1 minuut welk programma bij jou past