Wat zijn de tarieven van Enforce?
arrow-down

Passend programma voor personal training en fitness

Bij Enforce krijg je een passend resultaatprogramma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. De programma’s en tarieven zijn op aanvraag en variëren van Enforce Fit, Pro tot Prime (meest waardevolle programma voor gecommitteerde ondernemers).

Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past.

Vul je gegevens in, klik op ‘Volgende stap’ en beantwoord 5 korte vragen (slechts 1 minuut invultijd).

We nemen binnen één werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Fran

"Na een training kom ik altijd energieker terug en met een grote glimlach op mijn gezicht. Ik voel me krachtiger en lekker fit. niet alleen in mijn lijf maar ook in mijn hoofd."

Fran

Nadia

"Iedere week blijf ik mij verbazen over de kracht van mijn lichaam, het doorzettingsvermogen wat ik heb en de stappen die ik maak."

Nadia

Fred

‘’Gewoon doen wat je er voor moet doen!’’ Dat klinkt natuurlijk heel simpel, maar je komt er ook alleen maar als je er de juiste instelling voor hebt."

Fred

left-arrow
right-arrow

Jouw voordelen van Personal Training en fitness bij Enforce

Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Persoonlijke aanbieding

Voordat je lid wordt, ontvang je een aanbieding die precies is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Uitgebreid aanbod

Het aanbod van Enforce omvat: Personal Training, Small Group, Voedingsbegeleiding en meer

Vertrouwde omgeving

Bij Enforce train je in een persoonlijke en vertrouwde omgeving. Al sinds 2017 helpen we mensen om gezonder en fitter te leven.

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig de sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.

We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Enforce!

Het best passende programma

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met Enforce en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan met Enforce! Met het uitgebreide aanbod zijn wij al sinds 2017 dé specialist op het gebied van Personal Training, fitness, small group en voedingsbegeleiding in Alkmaar, Amstelveen, Antwerpen, Breda City, Breda Rithmeesterpark, Burgh-Haamstede, Den Bosch, Den Bosch XL, Den Haag, Eindhoven, Goes, Hamburg, Hoofddorp, Hoogstraten, Kalmthout, Oosterhout, Tampere, Rotterdam, Rucphen, Sittard en Zutphen. Het omvat de volgende diensten: Enforce Fit, Enforce Pro, Enforce Run en Enforce Cycle. Met het Gratis Coachgesprek kan je nu kennis maken met sporten bij Enforce. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie