GEZOCHT: 50 Deelnemers voor de GRATIS <br><FONT COLOR="#C4DBEA">Get Fit Challenge</font></b></br>

GEZOCHT: 50 Deelnemers voor de GRATIS
Get Fit Challenge

In 30 dagen gegarandeerd zichtbaar resultaat.

arrow-down

Ben jij klaar voor jouw BREAKTHROUGH?

Lukt het jou maar niet om fit te worden of zit je vast in een eindeloze cyclus van ongewenst gewicht en gebrek aan energie? Dan is het tijd voor een echte doorbraak en te kiezen voor jezelf!

Stel je voor: een energieke versie van jezelf, vol leven en positieve kracht. Dat is binnen handbereik! Onze mastertrainers staan klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een gezonder, fitter en energieker leven.

Kom opdagen en we creëren samen je eigen doorbraak. We garanderen dat je binnen 30 dagen zichtbaar resultaat behaalt met de GRATIS Get Fit Challenge.

Ga nu de uitdaging aan

Vul jouw gegevens in en klik op aanmelden voor jouw persoonlijke doorbraak!

Wat deelnemers zeggen

Nadia

"Iedere week blijf ik mij verbazen over de kracht van mijn lichaam, het doorzettingsvermogen wat ik heb en de stappen die ik maak."

Nadia

Fred

‘’Gewoon doen wat je er voor moet doen!’’ Dat klinkt natuurlijk heel simpel, maar je komt er ook alleen maar als je er de juiste instelling voor hebt."

Fred

Fran

"Na een training kom ik altijd energieker terug en met een grote glimlach op mijn gezicht. Ik voel me krachtiger en lekker fit. niet alleen in mijn lijf maar ook in mijn hoofd."

Fran

left-arrow
right-arrow

De 30-daagse Get Fit Challenge in het kort:

1. Intake en stellen van doelen
1. Intake en stellen van doelen

Tijdens de intake met jouw personal master trainer wordt er een concreet, meetbaar en realistisch doel gesteld.

2. Kick-off over Mindset
2. Kick-off over Mindset

Om gegarandeerd resultaat te behalen starten we met een (online) programma over hoe onze manier van denken ons leven beïnvloedt.

3. Trainingsplan én -voedingsplan
3. Trainingsplan én -voedingsplan

Samen met jouw eigen master trainer wordt er een persoonlijk trainingsplan én voedingsplan opgesteld op basis van jouw leefstijl en persoonlijke voorkeuren.

4. Training: in groepjes & zelfstandig
4. Training: in groepjes & zelfstandig

1 keer p/w train je onder begeleiding van onze master trainer in een kleine groep van 4 mensen. Daarnaast train je zelfstandig obv jouw traningsplan in de exclusieve trainingsfaciliteit (als deelnemer heb je onbeperkt toegang).

5. Coaching: voortgang & bijsturing
5. Coaching: voortgang & bijsturing

Voor een doelgerichte aanpak ga je samen met jouw personal trainer eens per 15 dagen één op één zitten om jouw voortgang te bespreken zodat je bij kunt sturen waar nodig om jouw resultaat te behalen.

Tijd voor jouw doorbraak en te kiezen voor jezelf!

Tijd voor jouw doorbraak en te kiezen voor jezelf!

Behaal binnen 30 dagen gegarandeerd resultaat met de GRATIS Get Fit Challenge.

LET OP: er zijn nog 7 plekken beschikbaar.

Ja, het programma is gratis. Wel dien je vooraf een borg te betalen. Als je na het 30-daagse programma besluit te stoppen, krijg je deze borg terug als je het doel hebt behaald dat wij samen bij de intake hebben bepaald.
Wij beloven je dat je binnen 30 dagen zichtbaar resultaat zal zien. Hierbij hebben wij natuurlijk ook wel jouw inzet nodig! Dat betekent concreet: elke week 1 small group training onder begeleiding van jouw master trainer en daarnaast 6 zelfstandige trainingen op basis van jouw trainingsplan.
Nee, je zit nergens aan vast. Na de 30 dagen Get Fit Challenge mag je stoppen en krijg je de vooraf betaalde borg terug als jij het doel hebt behaald dat wij samen bij de intake hebben bepaald.

Contact

Enforce Kalmthout
Vredelaan 19
2920 Kalmthout

T: +32 46 709 6232
E: eric@enforce.nl

Gegarandeerd, zichtbaar resultaat in 30 dagen. </br><b>Klik op de knop en vul jouw gegevens in:</b>

Gegarandeerd, zichtbaar resultaat in 30 dagen.
Klik op de knop en vul jouw gegevens in: