GEZOCHT: 50 Dames voor de GRATIS <br><FONT COLOR="#C4DBEA">Get Fit Challenge</font></b></br>

GEZOCHT: 50 Dames voor de GRATIS
Get Fit Challenge

 

In 30 dagen gegarandeerd zichtbaar resultaat.

 

Coaching van jouw eigen master trainer
Train op jouw niveau: in groepjes & zelf
Voedingsplan obv jouw voorkeuren

 

arrow-down

Hoe werkt de Challenge?

Tijdens de afspraak laten we jou de studio zien en bespreken we jouw persoonlijke situatie.

Op basis hiervan stellen we jouw programma samen en bepalen we een realistisch en haalbaar doel voor de 30-daagse Get Fit Challenge.

Nadat we jouw situatie en onze aanpak samen hebben doorgenomen bepaal je of je er vertrouwen in hebt of je samen met jouw master trainer jouw doel kunt gaan behalen.

Wij hebben al meer dan 1000 mensen (vanuit 20+ locaties) geholpen en weten als geen ander hoe ingewikkeld het lijkt om te veranderen. Maar het lukte ons ook, the Enforce way. Dus wij zijn er voor je om deze mooie eerste stap te zetten!

 

Je hebt de knoop doorgehakt en je gaat de uitdaging aan! Gefeliciteerd met deze belangrijke stap, je zult er geen spijt van krijgen.

✅ Doel behaald? Gefeliciteerd!

❌ Doel niet behaald? Wat jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren.

  • Samen met jouw master trainer bekijken we wat de valkuilen zijn en hoe we jouw doel alsnog kunnen behalen met een passend vervolgtraject.

 

Durf jij de uitdaging aan? Vul hieronder jouw gegevens in en klik op aanmelden:

Wat deelnemers zeggen

Nadia

"Iedere week blijf ik mij verbazen over de kracht van mijn lichaam, het doorzettingsvermogen wat ik heb en de stappen die ik maak."

Nadia

Fred

‘’Gewoon doen wat je er voor moet doen!’’ Dat klinkt natuurlijk heel simpel, maar je komt er ook alleen maar als je er de juiste instelling voor hebt."

Fred

Fran

"Na een training kom ik altijd energieker terug en met een grote glimlach op mijn gezicht. Ik voel me krachtiger en lekker fit. niet alleen in mijn lijf maar ook in mijn hoofd."

Fran

left-arrow
right-arrow

De Challenge omvat:

1. Intake en stellen van doelen
1. Intake en stellen van doelen

Tijdens de intake met jouw personal master trainer stellen jullie samen een concreet, meetbaar en realistisch doel.

2. Kick-off over Mindset
2. Kick-off over Mindset

Om resultaat te garanderen tijdens de komende 30 dagen, starten we met een (online) kick-off over hoe onze manier van denken ons leven beïnvloedt.

3. Trainingsplan én -voedingsplan
3. Trainingsplan én -voedingsplan

Samen met jouw eigen master trainer wordt er een persoonlijk trainingsplan én voedingsplan opgesteld op basis van jouw leefstijl en persoonlijke voorkeuren.

4. Training: in groepjes & zelfstandig
4. Training: in groepjes & zelfstandig

1 keer p/w train je onder begeleiding van onze master trainer in een kleine groep van 4 personen. Daarnaast train je zelfstandig obv jouw traningsplan in de exclusieve trainingsfaciliteit (als deelnemer heb je onbeperkt toegang).

5. Coaching: voortgang & bijsturing
5. Coaching: voortgang & bijsturing

Voor een doelgerichte aanpak ga je samen met jouw personal trainer eens per 15 dagen één op één zitten om jouw voortgang te bespreken zodat je (waar nodig) bij kunt sturen om jouw doel te behalen.

Aanmelden kan nog

Stel niet langer uit &<br><FONT COLOR="#C4DBEA">claim nu jouw plek</font></b></br>

Stel niet langer uit &
claim nu jouw plek

Het is nu tijd voor jouw doorbraak. Kies voor jezelf en behaal gegarandeerd resultaat met de 30-daagse Get Fit Challenge.

LET OP: er zijn nog 7 plekken beschikbaar.

Veelgestelde vragen

Ja, het programma is gratis. Wel dien je vooraf een borg te betalen. Als je na de 30-daagse Get Fit Challenge besluit te stoppen, krijg je deze borg terug als je het doel hebt behaald dat wij samen bij de intake hebben bepaald.
Wij beloven je dat je binnen 30 dagen zichtbaar resultaat zal zien. Hierbij hebben wij natuurlijk ook wel jouw inzet nodig! Dat betekent concreet: elke week 1 small group training onder begeleiding van jouw master trainer en daarnaast 6 zelfstandige trainingen op basis van jouw trainingsplan.
Nee, je zit nergens aan vast. Na de 30 dagen Get Fit Challenge mag je stoppen en krijg je de vooraf betaalde borg terug als jij het doel hebt behaald dat wij samen bij de intake hebben bepaald.
Als je jouw doel (net) niet haalt na de 30-daagse Get Fit Challenge, dan kijk je samen met jouw master trainer naar de valkuilen en hoe je deze in de toekomst kunt voorkomen. Jouw master trainer stelt een vervolgtraject samen waarin extra aandacht is voor jouw valkuilen om ervoor te zorgen dat jij in de toekomst alsnog jouw doel kunt behalen als je besluit om door te gaan.
Als het niet is gelukt om jouw doel te bereiken en je om welke reden dan ook toch liever wilt stoppen, dan kan dat uiteraard. Wel ontvang je de borg voor de 30-daagse Get Fit Challenge op dat moment niet retour.
Jouw doel is persoonlijk en is o.a. afgestemd op jouw leeftijd, conditie en situatie. Je kunt denken aan: 3 kilo afvallen of 2 centimeter buikomtrek.

Contact

Enforce Breda
Rithmeesterpark 50
4838 GZ Breda

T: 06 10624242
E: eric@enforce.nl

Gegarandeerd, zichtbaar resultaat in 30 dagen. </br><b>Klik op de knop en vul jouw gegevens in:</b>

Gegarandeerd, zichtbaar resultaat in 30 dagen.
Klik op de knop en vul jouw gegevens in: