Word nu lid

Word nu lid

Het is heel eenvoudig: selecteer een programma dat bij je past, vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

arrow-down

In 3 eenvoudige stappen naar een lidmaatschap:

Stap 1
Selecteer het programma dat het beste bij jou past óf kies eerst voor een Gratis Coachgesprek. Vul het formulier in en klik vervolgens op “Verzenden”.

Stap 2
We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Stap 3
Samen gaan we aan de slag om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Nu inschrijven

Het aanbod van Enforce omvat alles van personal training, fitness, small group training en meer

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke fitness doelen. Ja, dat kan met Enforce! Wij onderscheiden ons van de ‘gewone’ sportschool door de high-end coaching. Met ons uitgebreide aanbod zijn wij al sinds 2017 dé specialist op het gebied van fitter, vitaler en gezonder worden in Alkmaar, Amstelveen, Antwerpen, Breda, Burgh-Haamstede, Den Bosch, Den Haag, Goes, Hamburg, Hoofddorp, Hoogstraten, Kalmthout, Middelburg, Oosterhout, Rotterdam, RucphenSittard, Tampere en Zutphen.

Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Enforce Cycle, Enforce Fit, Enforce Prime, Enforce Pro, Enforce Run. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken met jouw eigen personal trainer!

Word nu lid

Word nu lid