ENFORCE CYCLE
arrow-down

ENFORCE CYCLE

ENFORCE CYCLE
  • JE WORDT GOED IN DAT WAT JE TRAINT. Beginnen met wielrennen heb je misschien wel al eens geprobeerd. Je begint fanatiek, zonder plan en echte toewijding met fietsen en als het een dag slecht weer is of je hebt een drukke dag gehad, stel je je training uit. Voor je het weet sla je trainingen over en ben je compleet uitgecheckt. Het resultaat blijft uit en voor dat we het weten weer in dezelfde cirkel. Gewoon beginnen met wielrennen is vaak tegen beter weten in een poging om je eigen gedrag een tijdje goed te praten. Steeds eraan beginnen om vervolgens weer te stoppen werkt niet. Door maar wat te doen vergroot je de kans op blessures enorm en verklein je de kans om iets te bereiken. Weet jij wat fietstechniek is, wat je houding moet zijn en hoe je moet balanceren om echt goed te kunnen wielrennen? Voor je het weet zit je met een gebrek aan motivatie of met een blessure thuis op de bank en verlies je dat wat belangrijk voor je is weer uit het oog.
  • ENFORCE CYCLE EXPERIENCE. Wij weten als geen ander hoe je je voelt en hoe ingewikkeld het lijkt om te beginnen met fietsen, iets vol te houden of dat ultieme doel te bereiken. Het lukte ons ook. ‘The Enforce way’. We zijn er! We zijn er om jou te leren in charge te zijn en te kiezen voor dat wat echt belangrijk voor je is. Ga een stap verder dan je normaal gesproken zou gaan en zie hoeveel impact je kunt maken op je eigen leven en dat van je omgeving. Kies voor die stok achter de deur en leer hoe je echt goed kunt fietsen. Onze cycle coaches leren je alles. Ze kijken hoe je beweegt, je houding en wat je kunt verbeteren, ze drijven je tot het uiterste, maar leren je ook te genieten van het fietsen. We hebben 3 krachtige, exclusieve programma’s zodat je zowel als absolute beginner als gevorderde fietser onderdeel kan zijn van onze Enforce community. Samen met andere Enforcers daag je jezelf elke training maximaal uit en heb je allemaal hetzelfde doel; Jezelf elke dag overtreffen en keihard werken aan dat waar je naartoe wilt. In control zijn is niet ingewikkeld. De kracht van verandering zit namelijk gewoon in jezelf. Om zulke krachtige resultaten te bereiken werken we alleen met met mensen die het lef hebben om te kiezen voor zichzelf, voor groei en het hoogst haalbare willen bereiken. “Be the person who decided to go for it”.
  • ONZE BELOFTE. Geef ons 100% en wij beloven je dat je uitgedaagd wordt zoals je nog nooit bent uitgedaagd. We confronteren je zoals je nog nooit gespiegeld bent en we luisteren naar je zoals nog nooit iemand naar je heeft geluisterd. Join us en stop met alle bullshit. Kies voor jezelf, doe wat nodig om jouw doelen te bereiken. Je bent het waard!

ONZE PROGRAMMA’S

Enforce cycle level 1 | 100 km leren fietsen, Get fit
Enforce cycle level 1 | 100 km leren fietsen, Get fit
Enforce cycle level 2 | > 100 km fietsen op gevarieerd terrein, Be fit
Enforce cycle level 2 | > 100 km fietsen op gevarieerd terrein, Be fit
Enforce cycle masterprogramma | jouw fysieke fietsuitdaging, Topfit
Enforce cycle masterprogramma | jouw fysieke fietsuitdaging, Topfit

VRAAG JE GRATIS COACHGESPREK AAN OF SCHRIJF JE IN