Vacatures Benelux

Vacatures Benelux

Heb jij het in je om een Enforce mastertrainer te worden? Zit doortastend handelen in jouw DNA? Denk jij in de kortste weg van A naar B? Is voor jou goed niet goed genoeg en ben jij toe aan jouw next level? Dan zoeken wij jou!

arrow-down

BEN JIJ EEN PERSONAL TRAINER EN KLAAR VOOR JOUW NEXT LEVEL
Wij zijn op zoek naar de beste personal trainers, de absolute goalkillers!

Heb jij het in je om een Enforce mastertrainer te worden, zit doortastend handelen in jouw DNA, denk jij in de kortste weg van A naar B, is voor jou goed niet goed genoeg en ben jij toe aan jouw next level, dan zoeken wij jou!

Enforce® is een jonge snel groeiende franchiseorganisatie met een succesvolle trainingsmethode en een focus op High-End Training & Coaching. Wij hebben momenteel 14 vestigingen, dit jaar groeien wij naar 24 vestigingen. Het doel van onze organisatie is om binnen twee jaar in Nederland en België marktleider in het High-End segment te zijn.

Wij beschikken over een eigen high-end interne opleiding (Enforce Academy), volop doorgroeimogelijkheden en prima arbeidsvoorwaarden.

Als Enforce Mastertrainer ben jij een echte eindbaas en word je onderdeel van een ijzersterk merk.

Jij verzorgt de training en het werven van deelnemers. Je wordt hierin door Enforce ondersteund, opgeleid en gecoacht, er is doorlopende persoonlijke en professionele ondersteuning.

PROFIEL
– jij creëert een bijzonder krachtig leven voor jezelf en anderen;
– hebt een achtergrond in fitness (small group of PT);
– denkt in mogelijkheden en handelt doortastend;
– wil jezelf explosief ontwikkelen;
– bent bereid om steeds opnieuw groeikeuzes te maken;
– geeft 100% commitment;
– gaat keihard voor resultaat.

Momenteel hebben wij personal trainer vacatures op onze vestigingen in:

– Alkmaar
– Amstelveen
– Breda
– Den Bosch
– Den Haag
– Goes
– Antwerpen (Belgie)
– Hamburg (Duitsland)
– Barcelona (Spanje)

Herken jij jezelf in het profiel? Meld je dan hieronder snel aan voor een persoonlijk gesprek waarin we kijken of er een match is en de mogelijkheden en condities met je doornemen.

Voor personal trainers die bekrachtigd door de branding & knowhow van een sterk merk willen gaan ondernemen zijn er bovendien mogelijkheden als franchisenemer.

VRAAG EEN PERSOONLIJK GESPREK AAN