ENFORCE PRO
arrow-down

ENFORCE PRO

ENFORCE PRO
  • ALTIJD DRUK EN EEN WERELD WAARIN RESULTAAT BELANGRIJK IS. We leven in een wereld waarin de tijd snel gaat. Als ondernemer ben je druk. Je probeert je zakelijke en privéleven goed te balanceren. Je hebt vaak weinig tijd om goed voor jezelf te zorgen en je verliest regelmatig je focus waardoor je een shitload aan tijd verliest. Krijg jij wel voor elkaar wat je wilt of ben je vooral gewoon heel druk en behaal je niet echt resultaat. Hoeveel focus heb je echt? Vind je dat je genoeg tijd maakt voor je gezin en vrienden? Hoe fit, gezond en vitaal ben je echt? Door te leven in deze patronen zul je nooit bereiken wat je wilt bereiken. Want heel eerlijk? Een gebrek aan resultaat is te wijten aan een niet effectieve manier van werken en leven. Door een ongezonde leefstijl verlies je focus en uiteindelijk leef je niet het leven wat belangrijk voor je is. Besef dat jij aan het roer staat en altijd de keuze hebt. Ga je krimpen of wil je groeien en ben je bereid te doen wat nodig is om extreme resultaten te creëren.
  • ENFORCE PRO EXPERIENCE. Wie je bent en hoe je je business draait vloeien naadloos in elkaar over. Wij weten als geen ander hoe je je voelt en hoe ingewikkeld het lijkt om alles goed in balans te houden. Om naast het managen van je business ook voldoende tijd voor jezelf en je omgeving te creëren. Hoe lastig het is om iets vol te houden of dat ultieme doel te bereiken. Het lukte ons ook. ‘The Enforce way’. We zijn er! We zijn er om jou te leren in charge te zijn en te kiezen voor dat wat echt belangrijk voor je is. Ga een stap verder dan je normaal gesproken zou gaan en zie hoeveel impact je kunt maken op je eigen leven, dat van je omgeving en je business. We hebben 3 krachtige, exclusieve programma’s voor krachtige, toegewijde ondernemers die het spel op een hoger niveau willen spelen. Regelmatig organiseren we Live Business events om kennis te maken met onze unieke programma’s. Via onze Enforce pro community leer je andere goalkillers kennen. Het contact met andere Enforcers zorgt dat je ook je netwerk naar een hoger niveau kunt tillen. Krachtige ondernemers die snappen hoe het werkt. De fysieke trainingen halen het maximale uit je en zorgen dat jij je fit en vitaal voelt. De Enforce pro programma’s zorgen dat je jezelf elke dag overtreft door keihard te werken aan dat waar je naartoe wilt. In control zijn is niet ingewikkeld. De kracht van verandering zit namelijk gewoon in jezelf. Wij werken alleen met toegewijde ondernemers die de ballen hebben om zichzelf, hun levenskwaliteit en business op een hoger level willen leven. Alleen dan zul je krachtige resultaten behalen. Ondernemers die kiezen voor zichzelf, voor groei en het hoogst haalbare. “Be the best”.
  • ONZE BELOFTE. Geef ons 100% en wij beloven je dat je uitgedaagd wordt zoals je nog nooit bent uitgedaagd. We confronteren je zoals je nog nooit gespiegeld bent en we luisteren naar je zoals nog nooit iemand naar je heeft geluisterd. Join us en stop met alle bullshit. Kies voor jezelf en een explosieve groei van je business, doe wat nodig is om jouw doelen te bereiken. Speel het spel om te winnen, niet uit angst om te verliezen.

ONZE PROGRAMMA’S

Enforce pro level 1 | Get fit
Enforce pro level 1 | Get fit
Enforce pro level 2 | Be fit
Enforce pro level 2 | Be fit
Enforce pro masterprogramma | Top fit
Enforce pro masterprogramma | Top fit

VRAAG JE GRATIS COACHGESPREK AAN OF SCHRIJF JE IN