Franchise België
arrow-down

Franchise België

BEN JIJ EEN PERSONAL TRAINER EN KLAAR VOOR JOUW NEXT LEVEL
Wij zijn op zoek naar de beste personal trainers. De absolute goalkillers die een eigen onderneming willen starten of vanuit een hobby willen uitbouwen naar een echte business op basis van de succesvolle en innovatieve Enforce franchiseformule. Heb jij het in je om een Enforce Master Trainer te worden, zit doortastend handelen in jouw DNA, denk jij in de kortste weg van A naar B, is voor jou goed niet goed genoeg en ben jij toe aan jouw next level, dan zoeken wij jou!

Enforce® is een jonge snel groeiende franchiseorganisatie met een succesvolle trainingsmethode en een focus op High-End Training & Coaching. Wij hebben momenteel negentien vestigingen, dit jaar groeien wij naar 36 vestigingen. De kosten en investeringen zijn relatief laag en de opbrengsten hoog, de formule heeft bewezen dat met de juiste mind set en volledige commitment de vestigingen binnen zes maanden winstgevend draaien. Het doel van onze organisatie is om binnen twee jaar in Nederland marktleider in het High-End segment te zijn.

Als Enforce Mastertrainer en franchisenemer ben jij een echte eindbaas, manage jij je eigen onderneming en word je onderdeel van een ijzersterk merk, een snelgroeiende en winstgevende organisatie en krijg je vanaf dag 1 volledige support op alle fronten.

Wij stellen samen met jou een gedegen ondernemingsplan en marketingplan op, zodat jij in no time je onderneming kan starten en in je eigen gemeente zo snel mogelijk bekendheid krijgt. Met een consistent marketing- en reclamebeleid rollen we samen het Enforce merk en de formule uit en vergroten we de naamsbekendheid zodat jij kunt doen waar je daadwerkelijk goed in bent: coachen, trainen en het creëren van resultaten met je deelnemers. Jij verzorgt de training, het werven van deelnemers en administratie in jouw eigen gemeente. Je wordt hierin door Enforce ondersteund, opgeleid en gecoacht, er is doorlopende persoonlijke en professionele ondersteuning vanuit de franchiseorganisatie voor, tijdens en na de opening waarin je wordt versterkt in je mastertrainer-, leider- en ondernemerschap.

PROFIEL
– jij creëert een bijzonder krachtig leven voor jezelf en anderen;
– denkt in mogelijkheden en handelt doortastend;
– wil jezelf explosief ontwikkelen;
– bent bereid om steeds opnieuw groeikeuzes te maken;
– geeft 100% commitment;
– gaat keihard voor resultaat.

Herken jij jezelf in dit profiel? Meld je dan hieronder snel aan voor een persoonlijk gesprek waarin we kijken of er een match is en de mogelijkheden en condities met je doornemen.

VRAAG EEN PERSOONLIJK GESPREK AAN