MASTERCLASS VITAAL LEIDERSCHAP
arrow-down

MASTERCLASS VITAAL LEIDERSCHAP

ONLINE MASTERCLASS VITAAL LEIDERSCHAP
Alleen voor ondernemers die echt impact willen maken!
Wordt het hollen of stilstaan?

Vitale ondernemers zijn energieke, fitte en actieve leiders, leiders die goed voor anderen en zichzelf zorgen. Vitale ondernemers zijn leiders die beter om kunnen gaan met veranderingen, leiders die scherper zijn en daardoor sneller reageren op noodzakelijke interventies, leiders die goed zorgen voor hun lichaam én hun geest. Ook zorgen ze voor een zo optimaal mogelijke balans tussen werk en privé.

Ben jij zo slim om te gaan werken aan je vitaliteit? Want een slimme ondernemer wordt niet automatisch vitaler, terwijl een vitale ondernemer wel automatisch slimmer wordt.

Wordt het hollen of stilstaan, letterlijk en figuurlijk? Tune even in bij jezelf en vraag je af:
– Hoe fit en gezond ben ik daadwerkelijk?
– Hoeveel focus heb ik?
– Werken mijn patronen wel?
– Ren ik continue of sta ik ook wel eens stil? Stilstaan bij mijn werk als ondernemer, stilstaan bij wie ik ben in mijn privéleven.
– Hoe gaat het met mijn (hardloop)trainingen? Is dat hollen of stilstaan? Continue volle bak om de lange dag op kantoor eruit te rennen of loop ik met een doordacht idee richting mijn commitment?
– Welk commitment stel ik mezelf eigenlijk? Waar gebruik ik mijn (hardloop)trainingen voor?

Door te blijven hollen in vastgeroeste, onwerkbare patronen, blijft echt resultaat uit en wordt jij nooit de persoon die je kan zijn. Je weet net als wij dat je dan niet je volledige potentie leeft.

Wil je daar uit losbreken? Wil je een doorbraak creëren? Meld je dan aan voor de gratis masterclass Vitaal Leiderschap – Hollen of stilstaan.

NIET VOOR IEDEREEN
Dit event is voor toegewijde ondernemers die kiezen voor groei en een commitment hebben op een hoger level van hun levenskwaliteit.

DE COMBINATIE IS UNIEK EN BEWEZEN SUCCESVOL
* Hoe manage ik 4 belangrijke elementen: Lichaam, wie je bent, balans en business.
* Hoe kom ik vanuit kracht tot een sterk, fit en vitaal lichaam.
* Hoe zorg ik voor focus op de dingen die echt belangrijk voor me zijn.
* Hoe kies ik meer voor mezelf en maak ik hiermee impact om mijn omgeving.
* Hoe creëer ik meer tijd voor mezelf en zorg ik voor een succesvollere business.
* Tijdens dit event zie je in wat ondernemers tegenhoudt om echt effectief te zijn. Waar je niet volledige potentie benut, wat je aan jezelf voorbij laat gaan en hoe je dit bewust kun omdraaien.

ONZE BELOFTE
Je bent in staat jezelf een kick start te geven naar een nieuw level van levenskwaliteit in een fit, vitaal en krachtig lichaam en met een succesvollere business. Creëer jij een breakthrough of een breakdown…?

MELD JE AAN