+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Wanneer ik dit schrijf ben ik 5 jaar en 3 maanden ondernemer. En net als bij de meeste ondernemers (die ik ken) is de één van de belangrijkste eigenschappen om te gaan ondernemen het feit dat ik erg eigenwijs ben. Daarnaast doe ik ook graag alles zelf, omdat ik uiteindelijk toch alles het beste weet.

Vier jaar lang was ik op deze manier aan het ondernemen en ik stond zakelijk op het punt waarop ik 4 personeelsleden in dienst had en mijn bedrijf “vanzelf” door hobbelde. Ook privé ging alles redelijk vanzelf, zonder heel veel moeite maar ook zonder heel veel ambitie. Althans de ambitie was er op sommige momenten wel, ideeën als “ik wil groeien met mijn bedrijf” en “ik wil een sixpack tegen de zomer” werden al snel ingehaald door “als ik zo door ga, groeit mijn bedrijf ooit weleens” en “als ik geen gewicht meer aankom dan past mijn zwembroek deze zomer nog”.

Op dat moment kwam ik Jochen tegen van Enforce Waalwijk, we dronken een kop thee en ik vertelde hem over mijn plannen en doelen die ik eind 2018 gerealiseerd zou willen hebben. Eind 2018 kwamen we nog een keer bij elkaar en bekeken hoeveel van mijn doelen ik had gehaald…… Dat waren er 0.

Toen heb ik besloten dat ik niet meer alles zelf kan, ik heb een coach en een trainer nodig om er samen met mij voor te zorgen dat ik mijn doelen wel ga halen. Dus gestart met het Enforce-Pro pakket op 1 januari 2019.

Ik merk door onze wekelijkse gesprekken dat ik steeds enthousiaster word over mijn doelen waar ik, toen ik ze hardop uitsprak 3 maanden geleden, best van schrok (xx aantal personeelsleden eind 2019 en een halve marathon onder de 1 uur 50).

Daarvoor ben ik een positieve en krachtige innerlijke houding aan het creëren. “Ik wil het dus ik ga het doen”. Dit uit zich zakelijk door de enorme hoeveelheid werk die er op ons af komt en het feit dat ik, tegen de verwachtingen van de markt in, nieuw personeel aan kan trekken. Daarnaast merk ik dat, door het trainen en de begeleiding in mijn voedingspatroon, ik er ook fysiek “steeds meer kom te staan”. Geen zwakke uitstraling meer, steeds minder de 2-strijd in mijn hoofd tussen het engeltje en het duiveltje.

Ik word elke dag meer de persoon die nodig is om ervoor te zorgen dat ik de beste variant van mezelf ben die ik kan zijn!

Groetjes, Martijn

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten