+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Hey ik ben Hugo,

Ik been begonnen bij Enforce, omdat ik steeds meer klachten kreeg van mijn knieën en schouder. Op een gegeven moment wilde ik hier echt iets aan doen en toen kwam ik in contact met Jochen Kronenburg van Enforce. Van nature ben ik eigenlijk geen sportief type, maar wist wel dat er iets moest gebeuren voordat het erger zou worden. Dus ik besloot aan de gang te gaan in een programma bij Jochen.

Jochen heeft mij uitstekend geholpen met betrekking tot voeding en de drive te vinden om sporten toch leuk te maken. En de resultaten liegen er niet om. Ik voel mezelf nu een heel stuk fitter, sterker en de klachten worden langzaam aan minder. Al met al ben ik erg blij dat ik de stap heb genomen en heel stiekem begin ik het sporten ook wel leuk te vinden. Op naar de volgende stap, want het is fijn om te merken dat mijn lichaam fitter wordt met minder klachten.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten