+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Quote: What you are afraid to do is a clear indication of the next thing you need to do!

Jochen vroeg mij een succesverhaal te schrijven, spannend!. Maar ook weer heerlijk om te mogen doen. Het is een bevestiging van succes. En je relativeert even de afgelopen tijd.

In april 2017 ben ik begonnen met mijn leven 180 graden te draaien, maar ook echt 180 graden. Het is inmiddels december en het jaar 2017 is al weer bijna voorbij. Maar ik ga hem zeker goed afsluiten. Krachtig, fitter, en zoveel zekerder! Kom maar op 2018!.

Maar hoe ben ik begonnen, waar stond ik? Mijn naam is Romee van Rooij en ik ben 21 jaar. Romee voor april 2017 was iemand die zich bevond in de sleur van het leven, ik was niet tevreden met mezelf en hoe ik door het leven ging, en had een laag zelfbeeld. Ik deed wat van me verwacht werd zoals succesvol zijn in het werk gebied. Maar eigenlijk dacht ik, er kan zoveel meer uit het leven gehaald worden, en onder anderen voelde ik me hierdoor vaak niet lekker in me vel. Het ging met ups en downs. Ik had totaal geen besef waarvan ik al vandaan kwam. Want tot voor Enforce had ik al redelijk wat bereikt.

Jochen Kronenberg stond in April bij een evenement in Kaatsheuvel, waar mijn moeder rond liep met vriendinnen. Zij raakte met Jochen aan de praat over wat hij te bieden had en wat dit eventueel zou kunnen betekenen voor mij. De volgende dag nog heb ik een intake gesprek gehad met Jochen. Daar zat ik dan in een hoekje (bij wijze van spreken) tegen de muur voor Jochen in een zeer onzekere houding. We hebben gesproken over de struggels die op dat moment in mij leven speelde en waar ik graag naartoe zou willen werken. Op dat moment was ik er volledig van overtuigt, ik wil niet langer in een sleur leven, ik wil niet langer zo door gaan. Dus ben ik gestart bij Enforce met Jochen Kronenberg als trainer.

In het begin was het natuurlijk nog lastig, van bijna al je vrije tijd op de bank (bij wijze van spreken), naar 3-4 keer in de week trainen. Dat is een drastische verandering, en dat was ook te merken aan mijn lichaam, SPIERPIJN.NL haha. Maar stap voor stap, week na week kwam er progressie. Jochen hield mij gemotiveerd, en ik werd steeds krachtiger, ik liep steeds rechter, ik kreeg weer vertrouwen, mijn lichaam veranderde waardoor ik weer veel zelfverzekerder werd. Kortom ik mocht er weer zijn, ik wist weer hoe het was om trots te kunnen zijn en ik leef weer! In de volle 100%. Ik heb nu zelfs de lef gevonden om mijn droom werkelijkheiced te maken, Solliciteren bij Defensie!. Waarvan ik eerst dacht kan ik toch niet, heb ik er nu vertrouwen in dat ik het kan!

Ik kan nooit meer zonder Enforce! Find your way to Succes, Life isn’t about finding yourself, Its about creating yourself –xxx-

 

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten