+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Deze quiche is een echte blikvanger op tafel. Gevuld met roosjes van wortel en courgette met smaken van oregano, Parmezaan en cherrytomaten. Heerlijk als voorgerecht tijdens het diner, maar ook perfect voor bij de brunch. Maak de quiche bijvoorbeeld een dag van tevoren en warm hem voor het opdienen nog even op in de oven.

Benodigdheden:

– Quiche vorm

– Oven

– Kaasschaaf

– Deegroller

– Mixer

– Zeef

Tijd: circa 100 min

Ingrediënten: voor circa 8-10 stuks

Bodem:

Quiche inhoud:

Topping:

Bereiding:

  1. Zeef het meel boven een kom, snijd de boter in stukjes en voeg toe aan het meel. Maal dit tot een kruimeldeeg, voeg al roerend het water en ei toe en maal tot een homogene massa.
  2. Kneed de massa daarna kort met je handen tot een bal en wikkel in vershoudfolie. Laat circa 30 min. rusten in de koelkast.
  3. Rol het deeg uit op een bebloemd aanrecht en bekleed de bodem van een quichevorm. Verwarm in de tussentijd de oven voor op 200 graden.
  4. Zet de bodem in het midden van de oven voor circa 10 min.
  5. Maak nu de vulling door alle ingrediënten samen te mengen en giet dit op de bodem.
  6. Snijd met een kaasschaaf plakjes van de winterpeen en courgette, rol hier roosjes van en decoreer samen met de tomaatjes en pijnboompitten op de quiche.
  7. Zet de quiche voor circa 45/50 min in de oven.

Smakelijk!

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten