Back 2 the Gym met Jeroen Blijlevens en Michael Boogerd in Enforce Hoogstraten

Vanaf 9 juni mag er in België weer binnen getraind worden. Dit vieren we bij Enforce Hoogstraten met (gratis) Masterclasses door toptrainers. Daarnaast geven we tien personal training trajecten weg.

Na ruim zeven maanden lockdown mogen we vanaf 9 juni weer binnen sporten. Enforce is flink gegroeid tijdens de lockdown. Mede daardoor zijn we zeer verheugd dat we naast onze 200 m2 outdoor onze 200 m2 indoor ook weer kunnen benutten.

Dit feestelijke feit vieren we graag met jou. Onder leiding van onze mastertrainers organiseren we twee Masterclasses: cycling en boxing. Deelname aan de Masterclasses is geheel gratis.

Cycle yourself to success

Op zaterdag 26 juni organiseren we de Masterclass cycle yourself to success. Onder leiding van ex-profwielrenner Jeroen Blijlevens (74 profoverwinningen) gaan we een uur wielrennen met aansluitend een presentatie.

Inhoud van de clinic:
– Fietstechniek (bochten, remmen, schakelen).
– Efficiënt rijden in een groep.
– Lead-out en sprinten.

De masterclass wordt georganiseerd in twee niveaus, beginner en gevorderd. Zo kan ingespeeld worden op de specifieke behoeften van deelnemers. We hanteren een tempo waarop iedereen mee kan komen.

Na het fietsen geeft Jeroen een presentatie over het verbeteren van je fietsprestaties. Daarbij komt het volgende aan bod:
– 3 Redenen waarom de meeste fietsers niet beter worden.
– Trainingsmethoden die trainen leuk én effectief maken.
– Voeding voor betere prestaties. Voorkom de hongerklop.

Uiteraard deelt Jeroen een paar mooie anekdotes uit zijn leven op en naast de fiets.

Datum & tijd: zaterdag 26 juni om 8:30u en 10:30u
Locatie: Enforce Hoogstraten, Vrijheid 5, 2320 Hoogstraten.
Aanmelden: gratis!

[ninja_form id=22]

Het is mogelijk om via ons een racefiets te huren.

Fight yourself to success

Boksen is hot. En terecht! Want het is een stevige allround workout die meer biedt dan je in eerste instantie zou denken. Om dat zelf te ervaren organiseren we op 25 juni een Masterclass Fight yourself to success. Deelname is gratis.

Na zijn carrière als profwielrenner maakte Michael Boogerd kennis met boksen. Het liet hem niet meer los. De lessen die hij hiermee leerde draagt hij nu over in deze masterclass.

Tijdens de masterclass maak je kennis met de veelzijdigheid van het boksen. Daarbij combineren we techniek, kracht, cardio en fun in een full body workout.

Uiteraard vertalen we de lessen uit boksen naar het ‘echte’ leven:
– Vechten of vluchten: hoe kom ik opdagen als het er echt toe doet?
– Incasseren of ontwijken: inspelen op de tegenstander en de situatie.
– Het echte gevecht zit boven de schouders: wat is jouw ‘gevecht’?

De masterclass is toegankelijk voor zowel beginnende als ervaren boksers. Stoten doen we op de pads en op een zak. Handschoenen zijn aanwezig.

Datum & tijd: vrijdag 25 juni van 10.00 tot 11.30 uur.
Locatie: Enforce Hoogstraten, Vrijheid 5, 2320 Hoogstraten.
Aanmelden: gratis!

[ninja_form id=36]

Winnen, winnen, winnen!

Bij Enforce bekrachtigen we jou in wie je bent. We laten je ervaren waartoe je werkelijk in staat bent als je gaat leven vanuit een krachtig fundament. Sport, en in het bijzonder Personal Training is de ideale manier om te werken aan een fit en krachtig leven.

Een bakker kan prachtig vertellen over zijn brood, maar als je het proeft ben je direct verkocht.
Om de werkelijke waarde van personal training in te zien moet je het eigenlijk ervaren.

Vandaar dat wij 10 personal training introductieprogramma’s van 1 week weggeven ter waarde van €100 aan iedereen die zich in juni aanmeldt voor een gratis coachgesprek.

Tijdens dit coachgesprek gaan we dieper in op jouw doelen in vitaliteit en gezondheid. Vervolgens bespreken we hoe je deze doelen kunt behalen met de inzet van training, voeding en mindset.

Meld je hier aan voor een gratis en vrijblijvend coachgesprek:

[ninja_form id=14]

Nieuwe trainers: Michael Boogerd en Jeroen Blijlevens

Met de hernieuwde opening heeft Enforce zich versterkt met twee toptrainers: Michael Boogerd en Jeroen Blijlevens. Beiden hebben ruim 10 jaar ervaring als professioneel wielrenner. Wie herinnert zich niet Michaels historische overwinning in de touretappe naar La Plagne? Of Jeroens sprintzeges in de Tour de France, Giro, Vuelta en Scheldeprijs?

Na een actieve wielercarrière zijn beiden gaan werken als ploegleider waarbij ze leerden om toptalent te ontwikkelen en teams te creëren die voor elkaar door het vuur gaan.

Wij zijn enorm trots dat we samen met Michael Boogerd en Jeroen Blijlevens kunnen bouwen naar ons volgende level. Vanaf heden verzorgen Michael en Jeroen trainingen in Hoogstraten.
 
 

Ben jij ook geïnspireerd geraakt? Zet je inspiratie om in actie!

Zet de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met mij of één van de andere Enforce master trainers. Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag voor de krachtigste versie van jezelf.

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest: 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) om te ontdekken of Enforce bij jou past.